VISKI I UGLJIKOHIDRATI

Zbog nje se udebljala šest kilograma: Gwyneth Paltrow otkrila vlastitu metodu borbe s lockdownom

09.05.2021 u 19:48

Bionic
Reading

Poznata oskarovka i poduzetnica, poput brojnih ljudi diljem svijeta, teško se nosila s lockdownom uslijed pandemije, no kako bi joj boravak u četiri zida bio utoliko lakši pronašla je dobitnu formulu

Kada ne radi na novim filmskim projektima, Gwyneth Paltrow većinu vremena brine o svom wellnes i lifestyle brendu Goop, a sada je javnosti otkrila kako je uspjela prebroditi lockdown uslijed globalne pandemije.

Prema njezinim riječima, svakodnevno bi uživala u koktelu od viskija na bazi kvinoje kako bi se uspješno nosila s novim normalnim.

  • +2
Gwyneth Paltrow Izvor: Profimedia / Autor: Hyperstar / Alamy / Alamy / Profimedia

'Pila sam sedam noći u tjednu i svakodnevno jela kruh i tjestetinu', priznala je 48- godišnja oskarovka čije su se novostvorene navike odrazile i na brojke na vagi.

Kako je nedavno imala priliku priznati, tijekom lockdowna uspjela se udebljati šest kilograma.

'Uživam u viskiju i s njim radim fantastično piće koje, po svom djedu, zovem Buster Paltrow jer je, poput mene, uživao u njemu. Moj je odabir postao viski od kbinoje s javorovim sirupom i limunovim sokom i svake bih večeri popila dvije čaše', priznaje Paltrow.

Tijekom lockdowna, Paltrow je također imala snažnu želju za cigerata tijekom noćnih uživanja u viskiju, no svojoj nekadašnjoj navici nije se ponovno odala.