18 godina braka

Zbog nje se odrekao svih poroka: Robert Downey Jr. slavi veliki dan sa suprugom

29.08.2023 u 17:34

Bionic
Reading

Zbog svoje ovisnosti o narkoticima jedan od najplaćenijih glumaca u filmskoj industriji, balansirao je na ivici života, a onda je u njegov život, sasvim slučajno, ušetala filmska producentica Susan Levine. Obilježili su važan datum u svojim životima

Zvijezda filma 'Iron Man', podijelio je na društvenim mrežama dvije nježne fotografije na kojima su on i njegova supruga filmska producentica. Na prvoj, koja je snimljena s vjenčanja para 2005., Robert Downey Jr. se može vidjeti kako romantično naslanja lice uz Susanino dok je odjevena u svilenu vjenčanicu i drži buket ružičastog i bijelog cvijeća.

Na drugoj fotografiji, nastaloj u sadašnjem vremenu, Downey se opet može vidjeti kako prislanja svoje lice na suprugino, a ovaj put ona nosi bijelu majicu i drži hrpu žutih suncokreta. '18 godina, ljubav još uvijek cvjeta!', napisao je Downey. Brojni slavni prijatelji čestitali su paru povodom njihovog velikog dana.

Rođen kao sin poznatog redatelja i glumca, Roberta Downeyja Sr i glumice Elsie Ann, već od rane mladosti ušao je na vrata Hollywooda, no imao je i problematično okruženje koje ga je zamalo puno koštalo. Početkom 80-ih, u svojim ranim dvadesetima, počeo pokazivati veliki glumački talent i započeo karijeru, no počeo je i njegov ozbiljan problem s drogama. Prošao je odvikavanja, zatvor, a veza sa Susan, s kojom se zbližio tijekom snimanja filma 'Gothika' 2003. spasila mu je život.

  • +3
Robert Downey Jr. i Susan Downey Izvor: EPA / Autor: ETIENNE LAURENT

Zaprosio ju je dan prije njenog tridesetog rođendana, a vjenčali su se u kolovozu 2005. Prvi sin Exton Elias rodio se 2012., a kći Avri Roel stigla im je 2014. Glumac ima sina India s prvom suprugom Deborah Falconer, a od droge i alkohola apstinira već gotovo dva desetljeća.