PREPOZNAJETE LI ĆELAVCA?

Teško se naviknuti na novi imidž Roberta Downeyja Jr.-a: Slavni glumac je neprepoznatljiv s izbrijanom glavom

22.11.2022 u 14:13

Bionic
Reading

Protekle subote se na crvenom tepihu 13. dodjele Governors Awards u Los Angelesu pojavio sredovječni muškarac izbrijane glave, a spoznaja da je riječ o Robertu Downeyu Jr. obožavatelje slavnog glumca je ostavila u šoku i nevjerici

Prepoznatljiv po svojoj kratkoj nakostriješenoj kosi, 57-godišnja zvijezda Iron Mana, Robert Downey Jr., izgledao je potpuno drugačije kad je kročio na crveni tepih u pratnji 45-godišnje supruge Susan.

'Zaista mi je trebala cijela minuta da shvatim o kome je riječ', komentirao je jedan od Downeyevih obožavatelja na društvenim mrežama, što nije za čuditi se s obzirom da glumac doista ne sliči na sebe.

Međutim, pitanje 'zašto je glumac sada ćelav' dovodi u pitanje status jednog drugog obožavatelja.

Naime, za očekivati je da istinski obožavatelj prati društvene mreže predmeta svog obožavanja, a da je pratio znao bi još od Noći vještica zašto je glumac obrijao glavu.

Downey Jr. je par dana uoči Noći vještica objavio na Instagramu video na kojem pokazuje kako su za novu frizuru zaslužna njegova djeca, 10-godišnji Exton i 8-godišnja Avri.

'Ne želim nositi kapu ćelavca, pa hoćete li mi obrijati glavu', upitao je svoju djecu u videu glumac.

'Stvari koje radimo za svoj posao, i svoju djecu...', napisao je u naslovu objave Downey, koji je oćelavio za potrebe nove uloge u HBO-ovoj seriji 'The Sympathizer'.

Osim toga, ovo nije prvo pojavljivanje u javnosti s izbrijanom glavom. Debitirao je 4. studenog na posebnoj projekciji Netflixovog dokumentarca o njegovom ocu, a dan kasnije i na primanju skupine Duran Duran u Rock and Roll kuću slavnih.

  • +16
Robert Downey Jr. Izvor: Profimedia / Autor: Hutchins Photo / ipa-agency.net / IPA / Profimedia

Iako je u međuvremenu tek obrijao dvodnevnu kosu i bradu, na novim fotografijama glumac doista djeluje neprepoznatljivo u odnosu na fotografije od prije dvadesetak dana. Pripisati to možemo crnom odijelu i bijeloj košulji s crnom kravatom, kao i nedostatku upečatljivih naočala zbog čega je Robert Downey Jr. sada izgledao dosta starije nego kad se pojavio u plavom ili zelenom odijelu, s naočalama u odgovarajućoj boji.