POŠTUJU MJERE

Zbog korone nastupe bendova uživo više nećemo gledati ni online: Neno Belan emitirao snimku probe

21.03.2020 u 23:07

Bionic
Reading

U subotu su Neno Belan & Fiumens trebali biti prvi bend koji nastupa u sklopu akcije 'Ostajem u gajbi Žujine svirke', no umjesto streaminga njihovog nastupa puštena je snimka s generalne probe održane dan ranije

'Dragi svi u vašim domovima… Večeras nažalost ipak nećemo moći ići live sa svirkom, obzirom na najnovije upute nacionalnog stožera i novonastalu situaciju koja eskalira', obratio se putem Facebooka obožavateljima Neno Belan u subotu.

No, iako im je okupljanje i nastup uživo zbog novonastale situacije onemogućen, Neno je imao rezervnu opciju.

'Pošto smo nas četvorica, plus naš vjerni tehničar, poštujući sve upute stožera držali distancu, uz dezinfekciju sebe i prostora, jučer napravili generalnu probu, odlučili smo vam upravo nju večeras emitirati, jer zdravlje je na prvom mjestu', napisao je Belan i poručio kako time eliminiraju i najmanju mogućnost da se međusobno zaraze.

Na Facebook stranici Ožujskog piva, gdje je koncert trebao biti prenošen pustili su s kašnjenjem snimku s generalne probe i poručili: 'Ionako se uvijek priča da su najbolje svirke baš one na generalkama. Znamo da razumijete i hvala vam na podršci'.