uživaju u visokim temperaturama

Zbog fotografija koje objavljuje obožavatelje zanima - vodi li Maja Šuput sa sobom na putovanja profesionalnog fotografa

11.01.2023 u 11:15

Bionic
Reading

Obitelj Tatarinov, mnogima je poznato, prije nekoliko dana je stigla na još jedan odmor - na Mauricijusu. Većinu dana glavna atrakcija na njezinim profilima na društvenim mrežama je mali Bloom, a večer je rezervirana za romantične večere bračnog para

Maja Šuput više od pola milijuna pratitelja 'počastila' je novom dozom fotografija i videa s rajskog otoka čiji su zaštitni znak bijeli pijesak i azurno plavetnilo. Priuštila si je kvalitetan odmor nakon radne Nove godine i vrlo uspješne protekle godine. Na novim objavama može se vidjeti kako im izgleda apartman, u kakvim delicijama uživaju, ali i kakve je sve kupaće kostime 'kraljica svadbi' ponijela sa sobom.

Pratitelje osim komplimenata na njezin dobar izgled i ozračje u kojem borave, najviše zanima - 'tko je fotograf/snimatelj ako nije Bloom?'. Jedan od obožavatelja ju je pitao: 'Nije provokacija, ja te obožavam ali vodiš li na put uvijek profi snimatelja ili što?' Pratiteljicu je pak zanimalo: 'Jeste ikad vi sami negdje otišli?' No, Maja na to nije odgovorila.

Mnogi pretpostavljaju kako je ondje s njima njezina majka Danica Šuput koja među ostalim čuva dječaka u trenucima kad su pjevačica i njezin suprug posvećeni jednom drugom.

  • +3
Maja Šuput Izvor: Cropix / Autor: Srdjan Vrancic / CROPIX