UŽIVAJU U TOPLIJIM KRAJEVIMA

Uskočila u kupaći: Maja Šuput sa suprugom i Bloomom ponovno je na putu, a ovoga se puta odmaraju u poznatoj destinaciji

08.01.2023 u 18:54

Bionic
Reading

Da su Maja Šuput i njezin suprug Nenad Tatarinov veliki zaljubljenici u putovanja nije ništa novo, a sad se tročlana obitelj uputila na egotični Mauritius

Domaća 'kraljica svadbi' za bijeg iz metropole uvijek je raspoložena i nije joj nimalo teško spremiti kofere te se sa svojim dečkima otisnuti u neku novu avanturu.

Maja Šuput Tatarinov sa svojim je suprugom Nenadom i malenim Bloomom, koji će ove godine u ožujku navršiti dvije godine, otputovala u toplije krajeve.

Obitelj Šuput Tatarinov ovih se dana odmara na suncem okupanom Mauritiusu, a da uživaju punim plućima plavokosa Zagrepčanka dokazala je i na svom Instagram profilu.

  • +3
Maja Šuput Izvor: Cropix / Autor: Srdjan Vrancic / CROPIX

Maja je uskočila u trendi jednodijelni kupaći kostim u crnoj boji i lepršavi crni ogrtač, a ovaj look savršen za plažu upotpunila je torbom s potpisom Diora za kojom već nekom vrijeme vlada veliki hype među zaljubljenicama u modu.

Dior Book Tote je već nekoliko godina hit u modnom svijetu. Riječ je o prestižnom shopper modelu koji je Maria Grazia Chiuri, kreativna direktorica Diora, predstavila u kolekciji te modne kuće za ljeto 2018. i od tada ona ne prestaje biti u samom vrhu najpoželjnijih modnih dodataka.

Prestižna torbe omiljena je među trendsetericama, a osim Maje, vole je i Olivia Palermo, Jennifer Lopez, Donna Vekić, Sonja Kovač i dr.

Majina je pak objava kao i obično izazvala brojne pohvale i komentare: 'Ljepotica', 'Wow', 'Blago tebi', 'Uživaj'...