TATJANA JURIĆ OD ODLASKU S RTL-a:

'Zaželjela sam se novih profesionalnih izazova'

15.09.2011 u 20:10

Bionic
Reading

Lijepu voditeljicu Tatjanu Jurić od jeseni više nećemo imati prilike gledati na malim ekranima. No Tatjana kaže da je odluka bila obostrana te da oko produljenja ugovora nije bilo nikakvih profesionalnih sukoba

Jedno od zaštitnih lica RTL televizije više nećemo imati prilike gledati na malim ekranima, barem zasad. Naime, Tatjani Jurićugovor nije produžen, no odluka je, kako sama kaže, bila obostrana.

'Zajednički smo se dogovorili da nećemo produžiti ugovor jer na RTL-u trenutačno nema novih projekata i izazova koji me zanimaju i u kojima bih se profesionalno razvijala. Trenutačni planovi su mi emisija na Hit FM-u i diploma na faksu, a imat ću i malo vremena za odmor', rekla je Tatjana u razgovoru za tportal i dodala:

'RTL i ja nismo zatvorili vrata jedno drugom i nije bilo nikakvih profesionalnih sukoba. O ovoj odluci sam razmišljala već dulje vrijeme i to svakako nije nagla odluka.'

Osim velikih profesionalnih promjena, Tatjana trenutačno proživljava i velike promjene na emotivnom planu. Nedavno se, naime, razišla s nogometnim menadžerom Nikkyjem Vuksanom s kojim je četiri godine bila u vezi.

'Moglo bi se reći da su to velike promjene na pragu tridesete. Premda se sve dogodilo u isto vrijeme, nisam ništa naglo odlučila, a razlog svakoj od ovih promjena vuče korijene iz prošlosti', rekla je voditeljica.