BLISTA U BERLINU

Zasjenila svjetske face: Lijepa Ana Ivanović sve je bacila u drugi plan

09.11.2018 u 10:40

Bionic
Reading

Bastian Schweinsteiger i Ana Ivanović nakon nekoliko dana provedenih u Beogradu uputili su se u Berlin na dodjelu nagrada popularnog muškog magazina. Među dobitnicima našao se i nogometaš, koji je izabran za sportsku ikonu godine, a njegova draga zasjenila je svjetske face na crvenom tepihu svojom odjevnom kombinacijom

Bivša tenisačica koja je u ožujku ove godine postala majka dječaka Luke, uvijek je imala profinjen stil oblačenja te je apsolutni majstor elegancije, i to one zavodljive. To je potvrdila i izborom haljine u kojoj se u četvrtak navečer pojavila na dodjeli nagrada njemačkog izdanja magazina GQ. Ana Ivanović zablistala je dugu haljinu s dubokim dekolteom i raskošnim donjim dijelom.

'Hvala što ste izabrali mene i hvala mojoj predivnoj ženi Ani. Hvala za nevjerovatnu noć, ovo je velika čast', zahvalio se Bastian Schweinsteiger.

Na ceremoniji u Berlinu bili su i Orlando Bloom, Patrick Dempsey, Jason Derulo i Donatella Versace, ali je Ana definitivno modna pobjednica. I ona je vijest ponosno podijelila na Instagramu i čestitala suprugu na novoj tituli ikone sporta.

Par je prije Berlina boravio u Beogradu. To je bio prvi put da je osmomjesečni Luka bio u Srbiji.

Bastian Schweinsteiger, Ana Ivanović Izvor: Pixsell PXL Agencije / Autor: SKA/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL.