prva godišnjica

Ljubav iz snova: Tenisačica i nogometaš proslavili svoj najvažniji dan

12.07.2017 u 11:13

Bionic
Reading

Srpska tenisačica Ana Ivanović i nekadašnji kapetan nogometne reprezentacije Njemačke Bastian Schweinsteiger danas slave prvu bračnu godišnjicu. Mnogi ovu romansu proglašavaju idilom, a pogledajte i kako je sve započelo prije tri godine, kada su se spetljali i razljutili njemačku javnost

Ana Ivanović prije braka i upoznavanja Bastiana Schweinsteigera imala je nekoliko ljubavnih veza, od čega je možda najozbiljnija ona s britanskim tenisačem Markom Stillmanom. Nakon nekoliko mjeseci par je raskinuo, a Ana je tada potražila utjehu u košarkašu Ivanu Pauniću. Povezivali su je s još nekoliko teniskih kolega, ali to nikada nije potvrđeno. 

Za to vrijeme Schweinsteiger je ljubio manekenku Sarah Brandner. Dugih sedam godina veze, za koju su mnogi očekivali da će se okruniti brakom, nogometaš je ipak prekinuo i to zato što je upoznao novu djevojku kojoj nije uspio odoljeti.

Pogađate, radi se o lijepoj srpskoj tenisačici koju su mediji odmah optužili da je kriva za ljubavni brodolom 'njemačkog zlatnog para', kako su mnogi nazivali Sarah i Bastiana.

Happy Sunday! 💫

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

Iako je u prošloj vezi bio dugih sedam godina, poznatom sportašu ovog puta bilo je dovoljno svega nekoliko mjeseci da spozna kako je 'ona ta'.

Good morning! Couldn't imagine a better way to start off the week, than spending the day together with my wife @anaivanovic 😍

A post shared by Bastian Schweinsteiger (@bastianschweinsteiger) on

Kupio je skupocjeni dijamantni prsten i na romantičnoj večeri u Njemačkoj zaprosio Anu.

Nakon toga par je otišao u susjednu Srbiju te je Bastian upoznao obitelj buduće supruge, a navodno se oduševio i odličnom hranom i provodom koji je iskusio.

Ana Ivanović Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako ih nismo često viđali na fotografijama objavljenim na društvenim mrežama, Ana je na svom službenom profilu na Instagramu prvu objavila samo pola sata nakon vjenčanja. Glamurozna svadba je organizirana u Veneciji, a mnoštvo novinara iz cijelog svijeta tada je okupiralo talijanski grad ne bi li uhvatili najbolje kadrove ovog sportskog vjenčanja.

Upravo ondje gdje su se zakleli na vječnu ljubav par je ovih dana proslavio prvu godišnjicu braka.

Uživaju tako na jednom od najljepših jezera na svijetu, Comu, uz koje inače svoje vikendice imaju najbogatiji ljudi svijeta, uključujući slavnog glumca Georgea Clooneyja.

Idiličnu atmosferu s odmora Ana je objavila na Instagramu. Par će još neko vrijeme uživati u ljepotama Italije, a onda se vjerojatno vraćaju u svoj luksuzan stan u centru Chicaga, u koji su se preselili u ožujku ove godine zbog njegovog novog ugovora s tamošnjim nogometnim klubom Chicago Fireom.