MLADA MAMA

Ana Ivanović šest mjeseci nakon poroda u bikiniju, a izgleda fenomenalno

06.09.2018 u 12:46

Bionic
Reading

Srpska tenisačica Ana Ivanović rodila je u ožujku ove godine prvo dijete, a samo nekoliko mjeseci nakon poroda lijepa sportašica razodjenula se u minijaturni bikini i pokazala senzacionalnu figuru

Srpska tenisačica nedavno je rodila i na svijet donijela prvo dijete iz braka s njemačkim nogometašem Bastianom Schweinsteigerom.

Sportski par nije krio koliko je sretan zbog prinove u obitelji koja je postala centar njihova svijeta. I dok se slavni nogometaš nastavio baviti sportom te je produžio ugovor s američkim klubom Chicago Fire za još jednu sezonu, njegova lijepa supruga posvetila se sinčiću Luki.

Ipak, majčinstvo je nije spriječilo da se dovede u fit formu nakon poroda. Svega nekoliko mjeseci nakon što je na svijet donijela prvo dijete Ana Ivanović pohvalila se svojom figurom u minijaturnom bikiniju.

Na fotografiji koju je objavila na društvenim mrežama zgodna brineta pozira u trendi šarenom kostimu na pješčanoj plaži uz poruku: 'Ne mogu vjerovati da je ljeto već gotovo.'

  • +7
Ana Ivanović s bebom Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Rijetko kome je pritom promaknuo njezin senzacionalan izgled. Istrenirane noge, trbuh i ruke ostavljaju dojam kao da tenisačica nikada nije ni bila trudna.