ŽELI PROMJENE

Zaručnik Elle Dvornik prvi put javno iskazao nezadovoljstvo

23.07.2018 u 14:30

Bionic
Reading

Modna, beauty i travel blogerica Ella Dvornik poznata je po svom neobičnom stilu odijevanja koji se s godinama itekako mijenjao. Njezine maštovite kombinacije izgleda da se baš i ne sviđaju njezinu zaručniku Charlesu te joj je sada nudi zanimljiv prijedlog

Britanac Charles Pearce, zaručnik domaće blogerice Elle Dvornik, objavio je na društvenim mrežama fotografiju svoje drage iz Maksimira kako gura kolica iz kojih viri njihova kćerkica Balie Dee.

Ella je pritom odjevena u vruće hlačice i kaftan istog šarenog uzorka, u kojem prevladava nježnoružičasta boja. Uz sve je kombinirala zlatne tenisice, a outfit se očito nije svidio humorističnom Charlesu te je dao zanimljiv prijedlog budućoj supruzi.

'Lijepa Ella u lijepom Maksimiru nosi ni sam ne znam što točno. Razmišljam da postanem njezin osobni stilist i počnem je odijevati. Izvadite šivaće mašine, moje dame, dolazi Pearce', javno je napisao Charles i za to dobio brojne pohvale u komentarima.

Feather weather 😎 dress @kriedesign #takenwithhuaweip20pro

Objavu dijeli Ella Dvornik (@elladvornik)

Prijedlog je komentirala i Ella kazavši da joj se ne sviđa takvo razmišljanje, a javila se i punica Danijela Dvornik, rekavši da ne može dočekati Charlesove ideje o spajanju boja i uzoraka.

  • +35
Ella Dvornik Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX