8. kolovoza 2023.

Započela prodaja ulaznica za koncert Imagine Dragons idućeg ljeta u pulskoj Areni

01.12.2022 u 14:20

Bionic
Reading

Višestruko platinasti rock bend Imagine Dragons, dobitnici Grammy nagrade, 8. kolovoza 2023. stižu u pulsku Arenu na svoj prvi koncert u Hrvatskoj!

Krenula je prodaja ulaznica za koncert Imagine Dragons, jednog od najtraženijih bendova današnjice, koji će 8. kolovoza 2023. nastupiti u pulskoj Areni! Autori hitova 'Radioactive', 'Believer' i 'Demons', dobitnici Grammyja i jedan od najpopularnijih bendova svih vremena, po prvi put tako stižu na naše prostore i to u sklopu Mercury World svjetske turneje koja slavi izlazak njihovog velikog i dugo iščekivanog albuma 'Mercury — Acts 1 & 2'.

Nakon odlične pretprodaje, u četvrtak 1. prosinca u 10 sati, krenula je i generalna prodaja ulaznica i to isključivo putem online putem Eventim.hr sistema. Cijene ulaznica kreću se od 640 do 800 HRK, a postoji mogućnost kupovine i posebnih VIP paketa.

Imagine Dragons je bend koji je redefinirao rock glazbu 21. stoljeća puneći stadione i stvarajući himne koje obaraju rekorde. Računajući kumulativnu prodaju od 66 milijuna albuma, 55 milijuna digitalnih pjesama i 110 milijardi streamova, ističu se kao jedini bend u povijesti s četiri RIAA dijamantna singla; 'Radioactive' (14 puta platinast), 'Believer' (10 puta platinast), 'Demons' (10 puta platinast) i 'Thunder' (10 puta platinast).

IMAGINE DRAGONS “BELIEVER”

Od svog pojavljivanja u 2009. Imagine Dragons su imali pet uzastopnih albuma među prvih deset na Billboardovoj Top 200 ljestvici albuma; 'Night Visions', 'Smoke + Mirrors', 'Evolve', 'Origins' i 'Mercury – Act 1'. Izdavanjem 'Mercury – Act 2' albuma ove godine zaokružili su svoj prvi dvostruki album koji je producirao legendarni Rick Rubin.

VIŠE NA IMAGINE DRAGONS LINKOVIMA:

OFFICIAL WEBSITE | FACEBOOK | TWITTER | INSTAGRAM | TIKTOK | YOUTUBE