ELIZABETH DEBICKI

Zapanjujuća sličnost: Transformacija australske glumice u princezu Dianu sve je ostavila bez teksta

18.01.2022 u 20:21

Bionic
Reading

Plavokosa Elizabeth Debicki, talentirana australska glumica u seriji 'Kruna' igra princezu Dianu u novoj, petoj sezoni nagrađivane serije, a čini se da je Emma Corrin dobila dostojnu nasljednicu u istoj ulozi

Glumačka ekipa vratila se na set nakon što su, kako se pričalo, morali ranije na božićne blagdane nakon što je nekoliko osoba na setu bilo pozitivno na Covid-19.

No fanovi ne trebaju brinuti, snimanje sjajno napreduje, a sudeći prema fotografijama koje su se pojavile na društvenim mrežama, australska glumica Elizabeth Debicki (31) savršen je izbor za ulogu nikad prežaljene članice kraljevske obitelji.

Netflixov hit snimao se nedavno na lokacijama u Croydonu u Engleskoj, a lijepa glumica bila je utjelovljenje pokojne princeze u oversized blejzeru i hlačama na pruge te s velikim sunčanim naočalima na očima u sceni u kojoj je okružena paparazzima.

Sljedeća sezona, čija je premijera zakazana za jesen, bavit će se posljednjim godinama braka princa Charlesa i princeze Diane, kao i posljednjim danima Dianinog života prije nego što je stradala u automobilskoj nesreći u Parizu 1997. u dobi od samo 36 godina.

  • +4
Serija 'Kruna' Izvor: Profimedia / Autor: JASPERIMAGE / Alamy / Alamy / Profimedia

Elizabeth Debicki preuzela je tu ulogu od Emme Corrin (naime, serija mijenja glumačku ekipu kako likovi stare kroz desetljeća).

Netflix je odluku o glumačkoj postavi za nadolazeću sezonu objavio još u kolovozu 2020. godine.

'Duh princeze Diane, njezine riječi i njezina djela žive u srcima mnogih. Istinska mi je privilegija i čast pridružiti se ovoj maestralnoj seriji, koja me potpuno navukla od prve epizode', izjavila je tad glumica koju smo vidjeli u 'Velikom Gatsbyju' i 'Noćnom upravitelju'.

U ostalim ulogama 5. sezone vidjet ćemo Dominica Westa kao princa Charlesa (zanimljivo je da će njegov sin iz stvarnog života glumiti princa Williama), Imelda Staunton preuzima ulogu kraljice Elizabete II, Jonathan Pryce pridružio se kao princ Philip, dok će Lesley Manville glumiti princezu Margaret.

Inače, sezone od 1. do 4. serije upravo se emitiraju na Netflixu, a premijera 5. sezone očekuje se u studenom 2022.