godine joj idu u prilog

Zanosna plavuša: Prije 15 godina je počela karijeru, evo kako je tada izgledala Ivana Mišerić

06.06.2020 u 09:11

Bionic
Reading

Glas plavokose voditeljice svakoj jutra budi mnogobrojne slušatelje diljem cijele Hrvatske no ona je svoju karijeru počela na televiziji. Dugi niz godina Velikogoričanka je prepoznatljiva upravo po svojoj dugoj plavoj kosi, no mnogi se ne sjećaju kako je na početku karijere imala drukčiju frizuru

Još je od osnovne škole bila po raznim novinarskim skupinama, ali kao malo starija imala Ivana Mišerić imala je sasvim drugačiju viziju svoje karijere. Htjela je postati cvjećarka. No to nije nije dugo držalo pa je 2005. došla na radijsku audiciju, no završila je na televiziji. Nakon četiri godine provedene na Z1 gdje je, izjavila je, stekla iskustvo, odradila brojne terene, razgovore s gostima, montaže priloga i svladala tremu. A onda je počeo njezin prvi posao na radiju. Okušala se vodeći sve emisije, od onih dnevnih pa sve do večernjih. Tada je već postala dobro poznata i slušateljima postala jedna od omiljenih voditeljica.

Mnogi gledatelji je prepoznaju kao članicu žirija RTL-ovog 'Hrvatska traži zvijezdu', te voditeljicu HRT-ove emisije 'PopRock.hr', ali i kao dobru zabavljačicu i imitatoricu budući da je 2017. godine bila sudionica snimanja četvrte sezone popularnog showa 'Tvoje lice zvuči poznato'.

Tijekom godina njezin se izgled nije previše mijenjao. Svoju platinastu kosu s godinama je potamnila, a šminka joj je postala sve izražajnija. Premda su joj nerijetko prigovarali da je premršava, većina smatra da dileme nema - s godinama sve je atraktivnija. 'Zamišljala sam život s djecom i suprugom, a ne da ću u devet već biti u krevetu', rekla je svojedobno, a kako je već dulje vrijeme u sedmom nebu s poduzetnikom Sandrom Murom, možda joj se ta želja i napokon ostvari.

Ivana Mišerić Izvor: Pixsell / Autor: Zeljko Lukunic/PIXSELL