NAKON MJESEC DANA

Zanimljiv odabir: Pippa Middleton napokon otkrila ime sina

12.11.2018 u 10:25

Bionic
Reading

Sestra vojvotkinje Kate, Pippa Middleton rodila je svoje prvo dijete sredinom listopada. Sa suprugom Jamesom Matthewsom dobila je sina, a sada se napokon doznalo i koje maleni nasljednik nosi ime

U Londonu je 12.listopada svoje prvo dijete rodila Pippa Middleton, mlađa sestra britanske vojvotkinje Kate Middleton. Prinovu je dočekala s voljenim suprugom Jamesom Matthewsom, a javnost osim informacije da je rodila u istom privatnom apartmanu kao sestra te da je dobila muškog nasljednika nije znala ostale detalje.

Međutim, britanski mediji sada su doznali kako su sretni roditelji nazvali svoga sina. Maleni je dobio tri imena, a svako od njih je jako znakovito.

  • +16
Pippa Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nadjenuli su mu ime Arthur Michael William. Prvi dio imena posvećen je, vjeruje se, Jamesovom bratu Michaelu koji je preminuo u 22. godini prilikom uspinjanja na Mount Everest. Isto tako Pippin otac nosi ime Michael, pa je maleni nasljednik tim imenom odao počast i djedu.

  • +2
Pippa Middleton Izvor: Pixsell / Autor: Andrew Matthews/Press Association/PIXSELL

Zadnji dio imena, William, možda se odnosi na tetka, princa Williama, koji je skupa sa svojom obitelji, suprugom Kate i dječicom Georgeom, Charlotte i Louisom oduševljen novom bebom.