NA PODIJU DO JUTRA

Žanamari u izazovnom izdanju sa suprugom tulumari na Zrću: 'Rijetko izlazimo i biramo gdje ćemo'

14.08.2018 u 17:59

Bionic
Reading

Pjevačica i njezin suprug Mario zajedno rade, ali se vole i zajedno zabavljati pa su u ponedjeljak odlučili svoju kćer Gabrijelu ostaviti na čuvanju i uputiti se u noćni provod na Zrće. Svake godine posjete tu party meku barem jednom što im je, kaže Žanamari Perčić, postao svojevrsni ritual. Ovog puta plesali su u ritmu norveškog DJ-a i producenta Alana Walkera, a već sutra, pohvalila se, ima svirku u Tučepima. Sretna je što ovo ljeto provodi radno jer ima vremena i za odmor i relaksaciju

'Zadnji put smo tako tulumarili na Alice In Chains u Zagrebu i evo sad na Alan Walkeru tako da rijetko izlazimo i jako biramo gdje ćemo', rekla je za tportal Žanamari Perčić. To je prvi put da je prespavala negdje, a da je njihova kćer Gabi ostala kod kuće s njezinom prijateljicom i mojim roditeljima.

Ona i suprug Mario nerijetko si priušte trenutke samo za sebe. 'Ovisno o raspoloženju nekad bih radije laganu večericu ili odlazak u kino, a ovako party mi je baš za ljetni đir', rekla je pjevačica.

Žanamari Perčić na Zrču Izvor: Promo fotografije / Autor: Aquarius promo

Žanamati ne pije puno, dosta joj je, kaže tek koktel ili dva, a za večernji izlazak 36-godišnjakinja se sređujem sat vremena.

Sretna je što njezin aktualni singl dobro prolazi kod publike. 'Zato smo si priuštili ovakav izlazak do zore. Sutra već imam svirku u svojim rodnim Tučepima', pohvalila se zgodna Dalmatinka kojoj ljeto prolazi radno.

  • +8
Žanamari Perčić 2018. Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Mario Perčić