ljubav koja nema kraj

Žanamari proslavila godišnjicu braka; ispričala nam je kako je obilježila svoj veliki dan

15.06.2020 u 12:00

Bionic
Reading

Pjevačica i njezin suprug Mario vjenčali su se u krugu obitelji i najbližih prijatelja u Makarskoj 2014. godine. Ovog vikenda su proslavili godišnjicu braka, a doznali smo i kako

'Jedini razlog zašto ne mrzim starenje je taj što to činim s tobom', poručila je Žanamari svom suprugu Mariju uz zajedničku fotografiju objavljenu na Instagramu. Ispričala nam je kako su ona i njezin voljeni obilježili za njih taj važan dan.

'Poklone smo si kupili dosta unaprijed. Ona bijela haljina koju sam objavila dan prije na instagramu, to je on poklonio meni, a ja sam njemu kupila dvije košulje od kojih je jednu nosio na godišnjicu. Tako da taj dan nisam očekivala nikakvo novo iznenađenje. Dan sam provela čisteći stan s pundžom na glavi i u jednom trenutku sam se okrenula, a on i Gabi stoje s ružama u ruci i lijepom porukom koju mi je napisao. Baš me iznenadio', presretna je pjevačica.

'Imala sam želju da odemo na date night, sredili smo se i izašli u restoran. U kojem je bilo toliko bučno da smo se morali dovikivati. Inače, kako nam je godišnjica na Svetog Antu uvijek su neke fešte, al nismo računali da će i restoran imati live glazbu. Čak sam pisala restoranu prije da se uvjerim da neće biti žive glazbe, jer volim mir, tišinu i romantiku te su mi rekli da nece biti nikakvog programa. Očito su se predomislili zadnji tren. Uglavnom, najlijepši dio godišnjice je bio doći kući, gdje smo u miru nazdravili i imali prvo mali foto session u kojem je Gabi bila fotograf, a onda smo se raskomotili i s Gabi gledali 'Cat in the Hat'', ispričala je kroz smijeh.