to joj je poklon

Do grla u radovima: Žanamari pokazala kako joj trenutno izgleda stan

29.05.2020 u 14:25

Bionic
Reading

Pjevačicu smo navikli gledati u pomno odabranim outfitima ali i isceniranim pozadinama na njezinim fotografijama. Ovog puta objavila je nešto manje glamuroznu crticu iz svog života. Okružena kantama i ciglama otkrila je kako uređuje svoj životni prostor

'Kad se dogodi svjetska pandemija i obavezna karantena u pola posla. Ovako mi je stan izgledao mjesecima. Prošli tjedan je napokon postavljen pod a ormari, krevet i luster bi trebali stići u idućih desetak dana. Moj poklon za Valentinovo biti će gotov taman do godišnjice braka. Jedva čekam spavati na novom krevetu i pospremiti stvari u nove ormare', napisala je Žanamari.

Šesu godišnjicu braka sa svojim suprugom Mariom Perčićem kojeg od milja zove Maky, a na Instagramu se odaziva na ime Joshua Macks, proslavit će sredinom lipnja. Par bilježi sve više uspjeha sa svojom glazbenom producentskom kućom Vrh Productions. Prvo je Mario 'polirao' video spotove i pjesme svoje supruge, a sada ovaj dvojac radi s brojnim imenima na estradi.

Uz to par redovito zajedno ide u teretanu, čime se često pohvali u svojim Instagram storyjima, a i općenito se nikad, ili gotovo nikad ne odvajaju jedno od drugoga. Pjevačica je ranije izjavila da je najvažnije odabrati partnera s kojim se vidi budućnost te da ako se partneri bave sličnim poslom, to može biti samo plus. Smatra je i da je malo ljubomore dobra stvar jer 'ako čovjek nije nimalo ljubomoran, znači da mu nije stalo'.

View this post on Instagram

All that matters. Zagreb, 2017.

A post shared by Žanamari Perčić (@zanamari) on