samo riječi hvale

Žanamari: 'On je definitivno najzgodniji pjevač u Hrvatskoj!'

28.07.2017 u 10:18

Bionic
Reading

Pjevačica i njen suprug snimili su pravi ljetni hit 'Pina colada', čiji su glavni sastojci plesni ritam, koktel i vrući ples. Ovaj kantautorski i bračni par u posljednje vrijeme žari i pali svojim zajedničkim akustičnim koncertima, što je napokon rezultiralo duetom. Zašto je baš izabrala supruga za duet, koje su prednosti i mane zajedničkog života s glazbenikom i tko joj je najdraži glazbeni par na sceni?

Dok se drugi glazbenici odmaraju, Žanamari ne miruje ni ljeti. Ovih dana predstavila je novi singl za koji je odmah snimila i prikladan videospot. Na pitanje kako to da je baš supruga izabrala za duet, a ne primjerice nekog razvikanijeg i poznatijeg pjevača, kao iz topa odgovara: 

'On je definitivno najzgodniji pjevač u Hrvatskoj! Uz to dobro pjeva, sklada, producira, moj je muž, ali još je i doktor fitnesa, nutricionist, fotograf, redatelj i model. Čekaj, ne mogu se sjetiti svega što mediji pišu o njemu, ali uvijek zvuči veličanstveno, pa tko ne bi htio duet s takvim tipom? Dijete već imamo pa je duet bio logičan nastavak naše kreativne i ljubavne sinergije', pojasnila je.

Pjevačica je ispričala koje su dobre, a koje su lošije strane toga što joj je privatni i poslovni život isprepleten te dolazi li ikad do razmimoilaženja u mišljenjima, stavovima i tko prvi popusti?

'Nemamo nekih nesporazuma, nego prihvaćamo mišljenje onog drugog. Očito baš i nismo tvrdoglavi. Jedini trenuci kad si kao solimo pamet je kad se ovom drugom taj dan nešto ne da - onda slijedi motivacijski govor. (smijeh) Uglavnom sam ja ta koja bi duže spavala, a on taj koji ima paklene planove za čitav dan prije nego ja otvorim oči', kaže zgodna Makaranka.

Kad je riječ o drugim uspješnim glazbenim parovima, Žanamari kaže da su joj vrh Beyonce i Jay-Z.

Otkrila je što je više ispunjava i voli li vrijeme više provoditi u studiju ili na koncertima.

'Definitivno više volim koncerte. To je zabava i uživanje, a snimanje je zadatak koji ozbiljno shvaćam i kako smo oboje perfekcionisti, onda tome posvetimo puno vremena i energije', pojasnila je.

Pjevačica je ispričala svoje planove za ljeto.

'Imamo dosta akustičnih svirki ovo ljeto, evo pozivam vas na našu tradicionalnu u Tučepima na Veliku Gospu i 20. kolovoza u Podgori na fešti Sv. Vicenca. Nova pjesma se već radi. Nema odmora kad ti je producent Maki aka Joshua Macks!', poručuje Žanamari.

  • +7
Izvor: Pixsell / Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL