spremna za plažu

Crvena joj pristaje: Žanamari Perčić pokazala da je u top formi za ljeto

06.07.2017 u 06:49

Bionic
Reading

Makaranka Žanamari Perčić itekako dobro zna da je uspjeh u svijetu showbiznisa potreban i dobar izgled, stoga veliku pažnju posvećuje upravo tome. Na svom Instagram profilu rado objavljuje fotografije, za koje je zaslužan njezin suprug Mario Perčić, a na kojima pozira u odjeći koja dodatno ističe njezine adute

Na svom Instagram profilu ima nešto više od 40 tisuća pratitelja, a osim darivanja raznih poklona sponzora, svoje obožavatelje, gotovo na dnevnoj bazi, razveseli atraktivnim fotografijama.

Za te fotografije zaslužan je njezin suprug i otac njezine kćerkice Gabrijele, Mario Perčić. Pred njegovim objektivom pjevačica je uvijek opuštena. No, da bi fotografije bile takve kakve jesu, zaslužna je i ona sama - zbog svog izgleda, ali i dobro oblikovanog tijela.

Posljednja fotografija koju je objavila, a na kojoj je odijevena u crvene gaćice i iste boje top rezan ispod grudi, koji se spušta na ramena, Žanamari Perčić je stavila s pripadajućim hashtagovima kojima potvrđuje svoju zaluđenost vježbanjem.