NOVI REKORDI

Zaljubljeni u trčanje: Evo tko je sve od poznatih sudjelovao u utrci u samom srcu Zagreba

05.11.2018 u 14:56

Bionic
Reading

U Zagrebačkom noćnom ceneru u nedjelju navečer sudjelovalo je više od 2500 tisuće trkača na kružnoj trasi sa startom i ciljem na Zrinjevcu. Među trkačima bila su i brojna poznata lica koja se godinama bave trčanjem, a koja su se pohvalila svojim uspjesima na društvenim mrežama

'Tri dana na materinoj spizi, navijanje mojih najdražih, super atmosfera na stazi i vrijeme 48:20 je u džepu! A osmijeh oko glave! Odo' ja u sportaše! Kategorija veterani veterana!', pohvalila se glumica i osnivačica Teatra Moruzgva Ecija Ojdanić nakon trke. Upravo je na Zagrebačkom noćnom ceneru prije tri godine imala svoje vatreno krštenje kad je o trčanju riječ te je prešla svojih prvih deset kilometara.

U Zagreb je došla trčati i riječka voditeljica, ali i pravnica Belma Džomba. Sa suprugom našeg proslavljenog rukometaša Mirze Džombe u društvu bila je i životna suputnica glazbenika Damira Urbana, Milica Czerny Urban.

  • +3
Belma Džomba za nakit Stehlik Izvor: Promo fotografije / Autor: Marta Klarić

Danima se za zagrebačku trku spremala i vremenska prognostičarka RTL televizije Dunja Mazzocco Drvar, kojoj je Belma Džomba na Instagramu poručila da mora još puno žganaca pojesti da postane faca kao u meteorologiji.

'Tu utrku još nisam trčala, a među trkačima slovi kao jedna od onih najkul u Hrvata. Slično je i sa Zagreb Advent Runom u prosincu. Moram se samo pobrinuti da ne bude prehladno jer mi minusi baš ne pašu za trčanje', izjavila je za tportal uoči utrke.

  • +10
Dunja Mazzocco Drvar Izvor: Cropix / Autor: Biljana Gaurina / CROPIX

U Zagrebačkom noćnom ceneru sudjelovao je i HTV-ovac, voditelj Ognjen Golubić.

Na utrci je bila, ali samo kao promatrač i podrška, voditeljica Nevena Rendeli Vejzović. Ona je bodrila svog supruga Maka Vejzovića.

  • +6
Nevena Rendeli Vejzović Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo