romantičan nastup

Lovro Juraga i Gita Hajdarhodžić otpjevali 'Ljubavnu pjesmu' pred HNK

09.07.2023 u 13:15

  • +6

Lovro Juraga i Gita Hajdarhodžić

Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL

Bionic
Reading

Sinoć je ispred HNK održan koncert koji je okupio cijenjene hrvatske glumce i operne pjevače, a među njima nastupali su i Lovro Juraga i Gita Hajdarhodžić

Sinoć je pred Hrvatskim narodnim kazalištem u Zagrebu održan koncert za pamćenje, a jedan od nastupa svakako treba izdvojiti kao najromantičniji. Mladi Lovro Juraga i Gita Hajdarhodžić izveli su pjesmu Josipe Lisac, a ovu romantičnu izvedbu sigurno će zauvijek nositi u srcima.

U duetu su otpjevali pjesmu 'Ljubavna pjesma' koju Josipa Lisac pjeva s Mirom Ungarom, a divan ljubavni tekst iznijeli su s emocijom koju je bilo nemoguće ne vidjeti. Sve je zabilježio Juragin kolega Filip Vidović, a snimku njihovog nastupa je i objavio na svom Instagramu.

Lovro Juraga istaknuo se kao pobjednik show-a 'Zvijezde pjevaju', a svoje je glazbeno umijeće pokazao jučer tijekom lijepe zagrebačke ljetne večeri. Pjevao je i uživao s kolegama glumcima, a naposlijetku i s Gitom Hajdarhodžić o čijim se nastupima i talentu u posljednje vrijeme često piše.

Gitin pjevački talent široj je publici otkrio Ante Gelo pozvavši ju na pozornicu Zlatnog Studija. Tada je zapanjila publiku izvedbom pjesme Jadranke Stojaković 'Što te nema', a svoj talent pokazala je i sinoć.

I Lovro i Gita dolaze iz poznatih zagrebačkih obitelji umjetnika. Tako je Lovro sin glumca Slavka Jurage te brat Marka Jurage, redatelja i također glumca, dok je Gita kći psihologinje i bivše divasice Maje Vučić te umjetnika Igora Hajdarhodžića.

Koncert 'Vraćam se Zagrebe tebi' ispred Hrvatskoga narodnog kazališta Izvor: Cropix / Autor: CROPIX

Oboje su se složili i da im ovaj koncert puno znači jer vole Zagreb i ovo čime se bave.

'Zagreb je grad u kojem sam rođen, Zagreb je grad u kojem odrastam, gdje god se ja selio, Zagreb će uvijek biti moje doma', rekao je Juraga, dok je Gita dodala da kada nešto voliš, ništa nije problem.

koncert zagrebu

Poznati glumci zapjevali ispred HNK, a glumice očarale glasom i stasom

Pogledaj galeriju