TO JE LJUBAV

Zaljubljeni kraljević: Princ Harry odbio potpisati predbračni ugovor

17.03.2018 u 19:11

Bionic
Reading

Da je siguran da nije pogriješio kada je zaprosio američku glumicu Meghan Markle, princ Harry potvrdio je još jednom. Baš poput svog starijeg brata princa Williama, koji je uoči vjenčanja s Kate Middleton odbio potpisati predbračni ugovor, isto je sada napravio i Harry

Iako su, zbog njegovog razuzdanog ponašanja unazad nekoliko godina, rijetki vjerovali kako će se princ Harry ikada smiriti i pronaći životnu partnericu s kojom će se skrasiti, sve se promjenilo kada je u njegov život ušla američka glumica Meghan Markle.

A koliko je siguran u njihovu ljubav i koliko vjeruje da će njihov brak potrajati 'do kraja života', govori i podatak da je odbio potpisati predbračni ugovor, kojim bi osigurao svoje bogatstvo, koji se procjenjuje na 30 milijuna funti.

  • +43
Meghan Markle i princ Harry u Nottinghamu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Nikada nije ni razmišljao da će potpisati predbračni ugovor. Uvjeren je da će mu ovo biti prvi i jedini brak, stoga ne želi ništa potpisivati', rekao je blizak prijatelj princa Harryja. Sve to pokrenule su glasine kako se kraljevska obitelj želi osigurati da Harry neće izgubiti svoje milijune, osobito je Meghan već ima brak iza sebe, s filmskim producentom Trevorom Engelsonom, koji je propao nakon samo dvije godine.

Ovime je Harry zapravo nastavio ići istim putem poput svog starijeg brata, princa Williama, koji je također odbio potpisati predbračni ugovor uoči vjenčanja s Kate Middleton. Oba postupka začudila su javnost, osobito jer je poznato da njihova majka, princeza Diana, nikada nije potpisala isti, te se kasnije morala boriti s princom Charlesom da joj razvodom pripadne 17 milijuna funti te dodatno 400 tisuća funti godišnje.

  • +25
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: N.N.