LJUBAV KOJA NE BLIJEDI

Zaljubljeni kao prvoga dana: Gisele Bündchen sa suprugom uživa na plaži, a njezina senzacionalna figura ostavlja bez daha

16.03.2020 u 10:19

Bionic
Reading

Poznati par, brazilska manekenka Gisele Bündchen i njezin suprug, zvijezda američkog nogometa Tom Brady, ovih dana pune baterije na prelijepim plažama Kostarike

Gisele i Tom otputovali su skupa na egzotičnu Kostariku kako bi uživali u moru i suncu na ovoj egzotičnoj destinaciji, pa nisu promaknuli fotografima dok su se šetali plažom.

Dakako, ovaj zgodni par teško je ne primijetiti.

Lijepu Brazilku, odjevenu u sićušni tamnoplavi bikini koji je otkrio njezino senzacionalno tijelo, pratili su mnogi pogledi dok se u društvu slavnog supruga šetala plažom.

  • +7
Tom Brady i Gisele Bündchen Izvor: Profimedia / Autor: MiamiPIXX/CPR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Tom, koji je također u fantastičnoj formi, bio je jednostavno odjeven: običnu bijelu majicu kombinirao je s crveno-bijelim kupaćim gaćicama.

Par koji je u braku od 2009. godine uživao je u romantičnoj šetnji, a u jednom su se trenutku nježno poljubili.

Inače, američki su se mediji ovih dana raspisali o tome kako još nije poznata sudbina ovog hvaljenog 42-godišnjeg sportaša u New England Patriotsima, u kojima bi trebao nastaviti svoju karijeru.

Ranije ovog mjeseca Boston Herald izvijestio je da nedavni telefonski razgovor zvijezde NFL-a s trenerom Billom Belichickom 'nije dobro prošao', iako su Patriotsi bili spremni izdvojiti 30 milijuna godišnje za Toma.

Bündchen je pak rekla obožavateljima na Instagramu prošlog mjeseca da ni ona ne zna gdje će njihova obitelj živjeti ove godine. 'Voljela bih znati gdje ću živjeti ove godine, ali još ne znam. Ali nadam se negdje gdje je lijepo', otkrila je tada Gisele, ljepotica koja s Tomom ima dvoje djece.