BEZ ZADRŠKE

Zahvalna na svim nesavršenostima: Sharon Stone u sedmom desetljeću života ostavila sve bez riječi fotografijom u toplesu

26.07.2022 u 11:27

Bionic
Reading

Slavna oskarovka i mnogima jedna od najljepših holivudskih glumica svih vremena, 64-godišnja Sharon Stone, na radost brojnih obožavatelja, objavila je svoju novu fotografiju i pokazala top formu

Bili su joj dovoljni tek donji dio minijaturnog bikinija i ogrlica koja se spuštala između grudi do pupka da nasmijana i samouvjerena, ovlaš ogrnuta ručnikom, pozira u dvorištu.

Visoko uzdignute glave i umirući od smijeha, Sharon Stone pozirala je u toplesu i tu fotografiju, na radost brojnih obožavatelja, podijelila na svom službenom profilu na Instagramu. Glumica, koje se mnogi još uvijek rado sjećaju po kultnoj sceni iz 'Sirovih strasti' u kojoj bez gaćica prebacuje nogu preko noge, sada je u sedmom desetljeću života, no izgleda senzacionalno i dalje.

Pored fotografije napisala je: 'Zahvalno nesavršena na savršeni dan', a za svoju objavu dobila je pregršt komplimenata. Paulina Porizkova joj je napisala: 'I poput boginje smije se smrtnicima', a dizajner Roberto Cavalli ostavio joj je emotikone srca.

  • +5
Sharon Stone Izvor: Profimedia / Autor: GilbertFlores@Broadimage / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Glumica je inače svoju filmsku karijeru počela još u 70-im godinama prošlog stoljeća, kada je kao model za oko zapela Woodyju Allenu. Upravo on joj je dao ulogu u svom filmu 'Sjećanja na zvjezdanu prašinu', a nakon 'Sirovih strasti' više ništa nije bilo isto.