BOLNE TEME

Sharon Stone otkrila da je doživjela čak devet spontanih pobačaja: 'Nije bilo lako, ni fizički ni emocionalno'

24.06.2022 u 10:53

Bionic
Reading

Prije nego je usvojila trojicu sinova, holivudska glumica Sharon Stone proživjela je teške gubitke. Čak devet puta uspjela je zatrudnjeti, a potom doživjela spontane pobačaje. O svemu je sada otvoreno, nakon godina skrivanja odlučila progovoriti pred očima javnosti

'Mi žene nemamo prostora o ovim temama, o gubitcima koje proživljavamo. Osobno sam doživjela čak devet pobačaja. Nije bilo lako, ni fizički ni emocionalno', započela je svoju osobno vrlo tešku priču o nesretno završenim trudnoćama Sharon Stone.

'Međutim, prisiljene smo misliti da je to nešto s čime se same trebamo nositi i da je to neka vrsta neuspjeha. Umjesto da u tim trenucima dobivamo dovoljno potrebne pažnje i njege', ispričala je glumica pa dodala: 'Nije nam pružena prijeko potrebna empatija. Žensko zdravlje je prepušteno ideologiji muškaraca'.

  • +5
Sharon Stone Izvor: Profimedia / Autor: GilbertFlores@Broadimage / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Stone je nakon brojnih teških spontanih pobačaja ipak odlučila imati djecu te posvojila trojicu sinova. Danas je majka 22-godišnjeg Roana 16-godišnjeg Lairda i godinu mlađeg Quinna.

U prvom braku glumica je bila od 1984. do 1987. s filmskim producentom Michaelom Greenburgom, a potom je 1998. opet uplovila u bračne vode s američkim novinarom Philom Bronsteinom. Brak se raspao 2004. godine.