VJENČANJE U ITALIJI

Zabava za bogate i odabrane: Britanski milijarder oženio 26 godina mlađu cheficu, a zabavljala ih je Lady Gaga

27.06.2022 u 13:15

Bionic
Reading

Milijarder Alan Howard protekli je vikend oženio svoju partnericu Caroline Byron u jednoj od najelitnijih vila na talijanskom jezeru Como, gdje je pritom okupio svitu bogatih i slavnih koji nisu željeli propustiti ovaj otmjeni događaj sezone

Britanska i svjetska elita okupila se protekli vikend na jezeru Como, u jednoj od tamošnjih raskošnih vila, kako bi svjedočili vjenčanim zavjetima 33-godišnje chefice Caroline Byron i 59-godišnjeg milijardera Alana Howarda.

Par je priredio obnovu zavjeta na otvorenom pod raskošno uređenom cvjetnom sjenicom, u vrtovima vile Olmo iz 18. stoljeća. Mladenka je zablistala u raskošnoj bijeloj vjenčanici s dugačkim velom, dok se mladoženja opredijelio za plavo odijelo, a ceremonija je odrađena po židovskim običajima.

Howard kojeg je ugledni Forbes 2013. proglasio jednim od najutjecajnijih ljudi u investicijskom poslovanju, a godinu kasnije u Britaniji je zasjeo na 53. mjesto najbogatijih, okupio je u Comu svoje poslovne partnere, utjecajne i slavne. Na vjenčanju su se pojavili vrlo elegantno dotjerani brojni milijarderi, a mladence je u otmjeno uređenoj vili zabavljala ni više ni manje nego Lady Gaga.

  • +13
Vjenčanje Alana Howarda i Caroline Byron Izvor: Profimedia / Autor: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Par se inače civilno oženio još 2020. ali su zbog pandemije svoje slavlje ostavili za neka bolja vremena, koja su sada dočekali. Zajedno imaju jednogodišnju kćerkicu koju ne objavljuju javno na društvenim mrežama. Caroline je inače vrlo poznata gluten free chefica.

Ova uspješna Amerikanka zainteresirala se za bezglutensku prehranu u ranoj dobi, kada je i sama zbog zdravstvenih tegoba bila prisiljena prijeći na takvu vrstu prehrane. Napustila je studij u Bostonu te se preselila u Francusku gdje je završila prestižnu kulinarsku školu, a potom pokrenula vlastiti blog koji danas broji nekoliko stotina pratitelja.

Prije Caroline, britanski je milijarder bio u dugogodišnjem braku sa suprugom Sabinom s kojom dijeli četvero djece, a od koje se razveo 2015. godine.