krimići koji će svakog zaintrigirati

Za sve fanove popularnih krimića, TV1000 pripremio je posebne poslastice ovog studenog

02.11.2021 u 08:21

Bionic
Reading

Dok je za neke mjesec studeni samo mjesec koji se proteže između jeseni i početka prave zime, za druge on predstavlja savršeni mjesec za provesti vrijeme u udobnosti vlastitog doma s obiljem filmova. Svi koji su spremni za dozu uzbuđenja, drame i akcije, na programu TV1000 pronaći će pregršt poslastica koje će zadovoljiti baš svačiji ukus

Pucnjave, pljačke, napete istrage, dramatični prizori iz sudnica i zapanjujući obrati zaštitni su znak vjerojatno najpopularnijeg filmskog žanra: kriminalističkog. Sve što trebate je izabrati upravo one krimiće koji su baš po vašem guštu i prepustiti se akciji koja će vas probuditi iz svakodnevne jesenske monotonije.

S nadolazećim studenim, donosimo vam listu klasičnih kriminalističkih filmova koje možete pogledati u sklopu tematskog bloka „Mjesec krimića“, svake večeri u studenom na programu TV1000, s početkom u 21:00 sat:

Sjeme zla

Srijeda, 3. studenoga u 21:00 sat

Policajac otkriva smrtonosnu istinu o svom gostu iz Irske, kao i njegovu krvavu prošlost. U glavnim ulogama su Brat Pitt i Harrison Ford.

Pregovarač

Četvrtak, 4. studenoga u 21:00 sat

Iskusni policijski pregovarač Danny Roman, koji sebe želi osloboditi lažnih optužbi, u poslovnoj zgradi uzima skupinu ljudi za taoce kako bi dobio na vremenu potrebnom da otkrije istinu.

Zodijak

Subota, 6. studenoga u 21:00 sat

Ovo je priča o Zodijaku, bizarnom revolverašu s kapuljačom krvnika, koji se izruguje policiji desecima pisama koja sadrže jezive poruke i kriptograme.

Vrućina

Utorak, 9. studenoga & nedjelja, 14. studenoga u 21:00 sat

Sudbine opsesivnog detektiva i vještog lopova isprepletu se nakon krajnje rizične krađe vrijednosnica. Dok kriminalac planira svoju posljednju pljačku, njihovi se privatni životi počinju raspadati.

Tjelesna strast

Petak, 12. studenoga u 21:00 sat

Odvjetnik se upušta u vezu sa zanosnom, mladom suprugom bogatog i moćnog muškarca, no nađe se zarobljen u mreži koja ga pretvara u pijuna proračunate i manipulativne žene…

JFK

Utorak, 16. studenoga & nedjelja, 21. studenoga u 21:00 sat

Priča o radu okružnog tužioca iz New Orleansa Jima Garrisona, koji na sebe preuzima istragu ubojstva predsjednika Johna F. Kennedyja u Dallasu u Teksasu, 1963.

Pali anđeo

Srijeda, 17. studenoga u 21:00 sat

Detektiv John Hobbs prisustvuje smaknuću serijskog ubojice Edgara Reesea. Nedugo nakon smaknuća, ubojstva koja su stilom nalik na Reeseova ponovno se počinju događati.

Ripleyjeva igra

Petak, 19. studenoga u 21:00 sat

Obiteljski čovjek kojemu je ostalo još nekoliko mjeseci života treba novac, zbog čega pristaje ubiti europskog zločinačkog šefa.

Nepomirljivi

Ponedjeljak, 22. studenoga & nedjelja, 28. studenoga u 21:00 sat

Jedanaest je godina prošlo otkako je Billy Munny položio oružje, posvetivši se svojoj djeci i ne baš uspješnoj farmi, no izdašna nagrada namami ga da iznova krene u akciju s odanim partnerom Nedom.

Kraljevi kvarta

Utorak, 23. studenoga u 21:00 sat

Policajac na tajnom zadatku, razočaran životom nakon smrti supruge, upleten je u ubojstvo policajca i mora se boriti da bi sprao ljagu sa svog imena.

Rođeni ubojice

Petak, 26. studenoga u 21:00 sat

Mladić i djevojka, oboje s traumama iz djetinjstva, zaljube se i kreću na ubilački pohod po zemlji, no mediji ih uskoro neodgovorno počinju glorificirati.

Poštar uvijek zvoni dvaput (1981.)

Subota, 27. studenoga u 21:00 sat

Zabranjena ljubavna veza između skitnice i nemirne supruge osornog, sredovječnog vlasnika restorana uz cestu, rastrzanih između međusobne požude i žudnje za novcem, navodi ih na planiranje ubojstva.

Vrijeme ubijanja

Ponedjeljak, 29. studenoga u 21:00 sat

Mladi odvjetnik brani crnog radnika optuženog za ubojstvo dvojice bijelaca koji su silovali njegovu 10-godišnju kćer, što potakne nasilnu odmazdu i osvetu Ku Klux Klana.

Pratite nas na: Facebooku, Instagramu ili posjetite našu stranicu.