kakav će to tulum biti

Za reprezentaciju će se navijati i u dalekom Chicagu: Zaprešić boysi sa klapom Samoana spremaju spektakl

06.09.2019 u 17:41

Bionic
Reading

Baš kao što su hrvatski nogometaši krenuli na svoju 'turneju' u Slovačku i Azerbajdžan, tako i Zaprešić boysi putuju po SAD-u. U vrijeme utakmice Slovačke i Hrvatske, zabavljat će hrvatske navijače u Chicagu

Spletom okolnosti, odnosno mudrim dogovorom jednog od organizatora u Chicagu, Marka Lugarića, Zaprešić boysi bit će glazbena kulisa u Hrvatskom kulturnom centru u vrijeme dok će se na malim ekranima gledati dvoboj iz Trnave, između Slovačke i Hrvatske.

Zaprešić boys Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL

Zaprešić boysi su na sjevernoameričkoj turneji, jer posjetili su već Toronto, gdje su svirali i pjevali na malonogomentom turniru manjina. Nakon Chicaga putuju za Cleveland i New York.

Bend koji je svojim navijačkim himnama 'Srce vatreno', 'Samo je jedno' i 'Neopisivo' ujedinio Hrvate, srcem je napisao, a dušom otpjevao i budnicu 'Igraj moja Hrvatska', kojom je na noge dizao navijače tijekom prošlogodišnjeg svjetskog prvenstva u Rusiji, a poslije postao i neizostavni hit svih proslava i dočeka srebrnim nogometašima.

Sigurni smo da će ih i večeras svirati nekoliko puta.

Inače, na ovom glazbeno-sportskom spektaklu u Chicagu, na kojem bi se u Hrvatskom kulturnom centru trebalo okupiti više od 500 navijača, nastupit će i klapa Samoana te duet Fajrunt.

Prema tome, sigurni smo da će zabava u Chicagu biti na visokom nivou.