MANJE JE VIŠE

Za nju nema zime: Lokasova djevojka uskočila u kupaći kostim

30.11.2017 u 10:36

Bionic
Reading

Zima je već pred vratima, ali ne i za Jelenu Katarinu Kapu. Atraktivna djevojka HRT-ovca Joška Lokasa cijelo ljeto je pokazivala tijelo u minijaturnim badićima, a ne odustaje ni sada, kad su nastupili hladni dani. Ponovo je pokazala svoju savršenu liniju u kupaćem kostimu i time razveselila obožavatelje na Instagramu

Jelenu Katarinu Kapu hrvatska javnost pamti kao bivšu Miss turizma, a danas razvija uspješnu manekensku karijeru. Zamamna brineta aktivno dijeli događanja iz svog života na društvenim mrežama, a nerijetko objavljuje i svoje modne kombinacije. Ovog puta pokazala se u dvodijelnom crnom badiću pa ne čude brojni komplimenti njezinih obožavatelja s obzirom na besprijekornu liniju 25-godišnje manekenke.

'Nije akt, al' je art', napisala je manekenka pored fotografije. Trogiranka očito uživa u svom tijelu.

'Volim svoje tijelo i nije mi nikakav problem pojaviti se oskudno odjevena, a s ekipom sam se točno dogovorila što i kako želim te do koje ćemo granice ići', izjavila je ranije za tportal, dodajući da svako malo dobije i ponudu da se skine za Playboy.

Nije akt, al' je art.🌹 📸 @geepsee #testshoot #body #art

A post shared by Jelena Katarina Kapa (@jkkapa) on

Uživa i u ljubavi s jednim od omiljenih HTV-ovih voditelja Joškom Lokasom, 22 godine starijim, a u vezi su već dvije godine.

  • +5
Jelena Katarina Kapa Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram