vječna ljepotica

Ana Sasso se prisjetila svojih mlađih dana: Pogledajte kako je izgledala s 19 godina

27.07.2023 u 11:15

Bionic
Reading

Titulu Miss ponijela 1982. godine, a danas se rado prisjeća nekadašnjih vremena. Fanove je iznenadila svojim do sad ne viđenim starim fotografijama iz mladosti

Ana Sasso, po mnogima najljepša žena nekadašnje države, oduvijek je osvajala svojom ljepotom i karizmom. Prije 40 godina kao Miss Jugoslavije bila je u top 15 najljepših na izboru za Miss svijeta, no kako je nedavno izjavila, 'otimala se nagovaranjima da uopće ide na taj izbor'.

Kako je kazala, ima jako lijepe uspomene iz tog vremena, a sada se vratila u vrijeme prije početka modne karijere, i prije nego što je postala slavna Pipi djevojka. Objavila je crno bijelu fotografiju na kojoj pozira u kupaćem kostimu a koja je snimljena kad je imala 19 godina.

Koji dan prije je podijelila još jedan prizor iz mladosti gdje ju se može vidjeti kako pozira u zanimljivoj odjevnoj kombinaciji. Nosila je žutu košulju sa zelenim detaljima preko koje je prebacila crni prsluk, kao i zanimljivu crnu suknju asimetričnog kraja.

Danas, 40 godina kasnije, živi mirnim životom u Samoboru. U braku je s kirurgom Hrvojem Tomasovićem. Izjavila je da joj 'uloga supruge pristaje savršeno, da je kućanica, osoba koja voli da je sve oko nje na svojem mjestu'. Inače, u svog Hrvoja zaljubila se u bolnici jer jedan nesretni pregled donio joj je najveću životnu sreću.

  • +3
Ana Sasso Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Splitska misica i dalje izgleda fenomenalno, njegovano i atraktivno. Za sve je, kaže, zaslužan zdrav život, tjelovježba ali i dobri geni.