NEPREPOZNATLJIVI JASON MOMOA

Za njim danas uzdišu žene: Evo kako je Aquaman izgledao prije 18 godina

22.12.2018 u 21:11

Bionic
Reading

Za zvijezdom filma Aquaman, 39-godišnjim Jasonom Momoom uzdišu žene diljem svijeta, a glumac rođen na Havajima poznat je ne samo po isklesanom tijelu prekrivenom tetovažama već i po dugoj kosi koja mu je postala zaštitni znak. Malo tko ga se zato sjeća s krakom kosom, iz vremena kad je glumio u 'Baywatchu', i to prije 18 godina

Na fotografiji iz 'Baywatcha' tada 20-godišnji Momoa ima kratku kosu, a tijelo još nije počeo ukrašavati brojnim tetovažama. Mnogi će se složiti da mu kratka kosa stoji puno bolje nego duga, no holivudski ljepotan ne misli se riješiti svojih uvojaka.

  • +15
Jason Momoa Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Priznao je da mu supruga, glumica Lisa Bonet, ne dopušta da skrati kosu. Upoznali su se 2005, i od tada su nerazdvojni. U bračnu luku uplovili su 2017 i imaju dvoje djece, 11-godišnju kćer Lolu Iolani i sina kojeg su nazvali Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha. Bonet iz braka s glazbenikom Lennyjem Kravitzom ima kćer 30-godišnju Zoë Kravitz, danas poznatu glumicu i pjevačicu.

  • +6
Jason Momoa Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

No nije samo lijepa supruga razlog zbog kojeg Momoa ne odustaje od duge kose.

'Glumit ću ovog lika sad još neko vrijeme i ne želim nositi periku. Mislim da ću ovakav imidž imati sljedeće dvije godine', potvrdio je Momoa snimanje novih nastavaka Aquamana koji je u kina došao sredinom prosinca ove godine.

Aquaman - Official Trailer Izvor: Društvene mreže / Autor: youtube