HELENA I PAULINA

Za njih vrijeme kao da je stalo: Bile su supermodeli 80-ih i 90-ih, a svojim se izgledom rado hvale na društvenim mrežama

12.11.2021 u 15:21

Bionic
Reading

Malo je reći da im na njihovom izgledu mogu pozavidjeti i duplo mlađe djevojke, budući da slavna Dankinja Helena Christensen i ništa joj manje poznata kolegica Paulina Porizkova, rođena u nekadašnjoj Čehoslovačkoj, i na pragu šestog desetljeća izgledaju senzacionalno

Posljednje objave na Instagramu 52-godišnje Helene Christensen i četiri godine starije Pauline Porizkove i ovoga su puta, baš kao i svih prijašnjih, izazvale veliku pozornost javnosti. A kako i ne bi kada na objavljenim fotografijama Dankinja i Čehinja poziraju u minijaturnim kreacijama, pokazujući i da nakon što su prešle pedesetu izgledaju kao na vrhuncu svoje karijere.

Obje ljepotice proslavile su se 80-ih i 90-ih godina, kada su s punim pravom nosile titule supermodela, a za njih vrijeme kao da je uistinu stalo.

Helena Christensen u svojoj objavi pozira u crnom bodiju s dubokim dekolteom, ističući njezinu vitku liniju i duge istrenirane noge, a fotografija je nastala u njezinom domu, kao selfie u ogledalu.

S druge strane Paulina Porizkova objavila je fotografiju koju je njezina prijateljica snimila na plaži, a na kojoj 56-godišnjakinja pozira u minijaturnom bijelom bikiniju, pokazujući utegnuto i mišićavo tijelo, a dotakla se i dvostrukih standarda kod muškaraca i žena, kada je riječ o starenju.

  • +3
Helena Christensen Izvor: Profimedia / Autor: MEGA/ Coco de Mer / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Inače, Paulina Porizkova poznata je po tome da nikada nije pala pod utjecaj kozmetičke industrije te se nikada nije podvrgnula nikakvom estetskom zahvatu, kao i da je pobornica prirodnog starenja kod žena.