POHVALILA SE FANOVIMA

Za njega samo najbolje: Maja Šuput za prvorođenog sina pripremila bajkovitu dječju sobu od koje zastaje dah

06.02.2021 u 11:00

Bionic
Reading

Ostalo je nešto više od dva mjeseca do trenutka kada će Maja Šuput po prvi put ugledati svog malenog nasljednika. Pjevačica i suprug Nenad Tatarinov ne mogu dočekati trenutak kad će u ruke primiti sina i s njim uživati svakog narednog dana, a iako taj trenutak još uvijek nije stigao, trude se svim silama da mu boravak u novom domu bude što ugodnije. Pjevačica se obožavateljima pohvalila kako je uredila dječju sobu, a prizor je zaista bajkovit

Otkako je saznala da je u blaženom stanju, Maja Šuput sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama dijeli svaki dragocjeni trenutak. Nakon što je nedavno otkrila kako će ona i suprug Nenad Tatarinov sinu dati strano ime te je svoje pratitelje na Instagramu raznježila slikom s ultrazvuka, pjevačica ne prestaje oduševljavati novim detaljima vezanim uz svog malenog nasljednika.

Obzirom da i sami vole dobru hranu i luksuzan život, uopće ne sumnjamo da njihovom prvorođenom sinu neće ništa nedostajati, a da njihov sin zaslužuje samo najbolje pjevačica je dokazala videom koji je objavila putem Instagram Storyja.

U videu koji je podijelila sa svojim pratiteljima pjevačica je otkrila kako su ona i Nenad već uredili dječju sobu u kojoj će spavati njihov mezimac. Iako soba još uvijek nije uređena do kraja te nedostaje namještaj, Maja nije mogla odoljeti, a da svojim fanovima ne pokaže kako su obojali zidove.

'Soba za pišonju skoro gotova, namještaj stiže...', napisala je Maja na videu koji prikazuje svježe obojanu dječju sobicu.

  • +2
Dječja soba koju su Maja Šuput i Nenad Tatarinov pripremili za dolazak sina Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Boja koju su odabrali za zidove i podove je nježno siva s dodatkom baby plave, a svi zidovi u prostoriji ručno su oslikani u simpatične dječje motive pa će tako mališan uskoro uživati u bajkovitom prizoru - medvjedićima, lavićima, zečićima i ostalom ekipom koja nebom leti u balonima, okružena oblacima, pticama i avionima.