instagram

William i Kate čestitali Božić novom fotografijom svoje djece

25.12.2023 u 13:14

Bionic
Reading

Princ William i njegova supruga, princeza Kate Middleton, čestitali su svojim obožavateljima i engleskoj javnosti sretan Božić uz svježe fotografije njihove djece, princa Louisa, princeze Charlotte i princa Georgea

Nova crno-bijela fotografija prikazuje troje djece kako sjede na stolcima. Zagrljeni su i imaju osmjehe na licima. Trojac je odjeven prigodno, u bijele košulje i crne hlače.

"Svima želimo sretan Božić, od naše obitelji vašoj", napisali su uz fotografiju na društvenim mrežama. Oduševljeni komentatori nižu im čestitke, a svi hvale kako je fotografija "jako slatka" te da su "djeca divna".

Podsjetimo, kraljevska obitelj tradicionalno čestita Božić građanima obiteljskom fotografijom. Posljednja prikazuje troje kraljevske djece, koji izgledaju opušteno i uzbuđeno što će i ove godine Božić dočekati sa svojom obitelji.

Snimio ju je Josh Shinner, a novi kraljevski portret pojavio se samo nekoliko sati nakon što je obitelj viđena na koncertu božićnih pjesama princeze Kate u Westminsterskoj opatiji u Londonu, gdje se Kate pojavila u elegantnom bijelom izdanju, Charlotte u crvenoj haljinici, dok su princ William te Louis i George bili odjeveni u klasična odjela.