DOBRO RASPOLOŽEN

Will Smith i Jada Pinkett Smith prvi put zajedno u javnosti nakon incidenta na Oscarima

14.08.2022 u 15:24

Bionic
Reading

Glumac Will Smith prije nekoliko je dana poslao javnu ispriku Chrisu Rocku kojeg je u svibnju na dodjelu Oscara pred cijelim svijetom fizički napao. Iako se dugo skrivao, Smith je sada odlučio nastaviti bez obzira na javnu sramotu i značajnu mrlju u karijeri koju si je napravio

Will Smith i njegova supruga Jada Pinkett Smith snimljeni su tijekom izlaska iz japanskog restorana Nobu u Los Angelesu, a tom prigodom glumac je jasno dao do znanja da se ne namjerava više skrivati zbog incidenta koji je napravio na ovogodišnjim Oscarima.

Skoro tri i pol mjeseca nakon što je fizički nasrnuo na pozornici na kolegu i komičara Chrisa Rocka, a sve zbog šale na račun Jade Pinkett Smith, oskarovac je odlučio da mu je dosta bježanja od kamera i fotoreportera.

Will Smith i Jada Pinket Smith Izvor: Profimedia / Autor: SPOT-NGRE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dobro raspoložen Smith pod ruku je primio svoju dugogodišnju suprugu i nasmiješio se okupljenima te mahnuo.

Podsjetimo, prije nekoliko se dana odlučio javno na Youtube kanalu ispričati Rocku rekavši: 'Pokušao sam stupiti u kontakt s Chrisom ali rečeno mi je da nije spreman razgovarati, a da kada bude će se javiti. Zato sada kažem oprosti Chris, moje ponašanje je neprihvatljivo i tu sam kada god budeš spreman za razgovor'.