preplanulo i isklesano tijelo

Vrući prizor s plaže: Sandra Perković društvene mreže dovela do usijanja novom fotografijom u kupaćem kostimu

18.10.2021 u 10:17

Bionic
Reading

Jedna od najboljih domaćih sportašica danima oduševljava fanove zavodljivim objavama kojima pokazuje senzacionalan izgled u badiću. Sandra Perković pratiteljima i dalje ne želi otkriti na kojoj se točno egzotičnoj destinaciji nalazi

Svjetska prvakinja u bacanju diska posljednjih dana itekako je aktivna na društvenim mrežama, a njezini obožavatelji nestrpljivo čekaju svaku novu objavu jer se nalazi u tropskim krajevima. No kad je pitaju gdje se nalazi - Sandra Perković neće reći.

Još jednom je pokazala svoje vitko tijelo u svijetloplavom kupaćem kostimu, a novi vrući prizor mnogi su odmah nagradili pozitivnim komentarima. Objavila je i u Instagram storyju fotografiju na kojoj je od pijeska napravila srce na svojoj preplanuloj nozi i kojom je svima 'poslala poruku ljubavi', a pala je i jedna iz restorana, kojom se slavna sportašica pohvalila onim što je večerala, jer naročito voli pokazivati kako se hrani.

Podsjetimo, naša najtrofejnija bacačica diska ove godine napravila je pauzu od društvenih mreža nakon što je na Olimpijskim igrama u Tokiju osvojila četvrto mjesto u finalu. Tada se rasplakala pred kamerama, a fanovi su joj uputili podršku i riječi utjehe. Inače, Perković je nedavno s dečkom Edisom uživala u Dubrovniku.

  • +4
Sandra Perković Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anic/PIXSELL