UZBUĐENJA NIJE MANJKALO

Nastupom oduševili žiri: Nakon prve emisije 'Zvijezde pjevaju' na prvom mjestu su novinarka Matea Šeparović i Bojan Jambrošić

08.10.2022 u 20:45

Bionic
Reading

Večeras je započela 11. sezona glazbenog showa 'Zvijezde pjevaju'

Nova energija, nova scenografija, neki novi žanrovi, zanimljive zvijezde, dinamičniji žiri... sve nas to očekuje u novoj sezoni 'Zvijezde pjevaju'.

Večeras su nastupili: sportska novinarka Mila Horvat i Gina Victoria Damjanović (umjesto Lare Antić Prskalo koja je ostala bez glasa i nije mogla nastupiti), glumica Jelena Miholjević i Zoran Prodanović Prlja, influencer Marco Cuccurin i Mia Negovetić, kineziolog i glumac Mario Valentić i Antonia Matković Šerić, književnica i prevoditeljica Ivana Šojat i Goran Bošković, novinarka Matea Šeparović (ex Dominiković) i Bojan Jambrošić, glumac Goran Grgić i Ivana Kindl, glumac Domagoj Janković i Alen Đuras.

  • +36
Zvijezde pjevaju - 11. sezona Izvor: Promo fotografije / Autor: Renato Branđolica za HRT

Dobro poznatim mentoricama i mentorima ove se sezone premijerno u toj ulozi pridružuju Prlja, Mia i Alen, a voditelji su kao i dosad Barbara Kolar i Duško Ćurlić.

Ova 11. sezona sadržava sedam epizoda s posebno uzbudljivim finalom u kojem se u dva kruga dolazi do pobjednika.

No, ima i promjena! Tri su nova žanra, odnosno dva: hip hop i šansona, a mjuzikl se vraća nakon što ga dvije sezone nije bilo. Ostali žanrovi su dobro poznati: balada, rock, dance, funk i pop.

Došlo je i do male promjene u sastavu i broju članova ocjenjivačkog suda! Ocjene i komentare ove će sezone davati dobro nam poznati Danijela Martinović i Marko Tolja, kojima će se pridružiti prošlosezonski pobjednik - Mario Battifiaca!

Prva je večeras nastupila Mila Horvat s novom mentoricom Ginom Victorijom Damjanović koja je nastupila umjesto Lare Antić Prskalo koja je ostala bez glasa.

  • +11
Zvijezde pjevaju: 1.emisija Izvor: Licencirane fotografije / Autor: HRT/Dario Njavro

Izvele su pjesmu 'Nisi me bio vrijedan ti', a ocjene koje su dobile su 4, 5 i 4. Ukupno 13 bodova.

Glumica Jelena Miholjević i Zoran Prodanović Prlja iz Leta 3 nastupili su sa pjesmom Tomislava Ivčića 'Najljepša si' za što su dobili 13 bodova, dok su influencer Marco Cuccurin i Mia Negovetić otpjevali hit The Pointer Sisters - I'm So Excited. Za tu su pjesmu zaradili 16 bodova.

Kineziolog i glumac Mario Valentić i Antonia Matković Šerić iz grupe Pavel otpjevali su pjesmu Olivera Dragojevića 'Kad mi dođeš ti', za što su dobili 9 bodova. 'Malo si se borio s tonalitetom', prokomentirala je Danijela Martinović.

Književnica i prevoditeljica Ivana Šojat i Goran Bošković izveli su pjesmu Elvisa Presleyja 'Can't help falling in love' zaradivši 13 bodova.

Novinarka Matea Šeparović (ex Dominiković) i Bojan Jambrošić izveli su pjesmu 'I Will Survive' - Gloria Gaynor. Njihov je nastup oduševio žiri te su na kraju dobili sjajnih 20 bodova.

Glumac Goran Grgić i Ivana Kindl izveli su pjesmu Deana Dvornika 'Samo za nju' zaradivši 12 bodova.

Posljednji su nastupili glumac Domagoj Janković i Alen Đuras, a izveli su pjesmu Kool & The Gang - Celebration. Zaradili su 17 bodova.

Linije za glasanje su otvorene pa gledatelji večeras mogu dati glas svojim favoritima. Linije će ostati otvorene sve do iduće epizode. U prvoj epizodi ne ispada niti jedan par, a iduće subote netko od njih napušta natjecanje.

Nakon prve emisije na prvom mjestu su Matea i Bojan, slijede Domagoj i Alen te Marco i Mia.