PETAR ĆULIBRK O JELENI PAJIĆ

Glazbenik otvoreno o braku s RTL-ovom voditeljicom: 'Ona je stvarno stijena na koju mogu računati u svakom trenutku'

08.11.2022 u 15:10

Bionic
Reading

Povodom predstavljanja svog prvog samostalnog pijanističkog albuma 'Olds School', pijanist Petar Ćulibrk progovorio je i o svom braku s poznatom RTL-ovom voditeljicom Jelenom Pajić

Pod imenom 'World's Okayest Pianist', pijanist Petar Ćulibrk javnosti je napokon prestavio i svoj prvi samostalni pijanistički album 'Old School. Na novom albumu nalazi se devet autorskih kompozicija, nastalih u različitim razdobljima autorova života, a sniman je u veljači 2022. u Maloj dvorani Vatroslav Lisinski.

U istoj dvorani snimljen je i videospot za pjesmu 'Eleventh Hour', a kako kaže Petar Ćulibrk, reakcije na album za sada su jako dobre. U razgovoru za Večernji list otkrio je da mu inspiracija uvijek dolazi sama, kao i da nikada ne može unaprijed procijeniti kada i što će ga potaknuti na pisanje. Tako mu se, kaže, zna dogoditi da dugo vremena ne napiše ništa, da bi zatim u pola mjeseca napisao pola albuma.

Petar Ćulibrk dolazi iz obitelji glazbenika, otac mu je gitarist, a majka pjevačica, a on se, iako je isprva želio svirati saksofon, u osmoj godini zaljubio u klavir.

A ova godina za pijanistu ostaje u posebnom sjećanju i po tome što se ove godine oženio RTL-ovom voditeljicom Jelenom Pajić.

Jelena Pajić Izvor: Cropix / Autor: Foto: Darko Tomas / CROPIX

'I Jelena i ja imamo jako čvrstu, lijepu i intimnu vezu u kojoj smo shvatili da stvarno možemo biti ono što jesmo, samo potpisivanje braka nije promijenilo ništa. Ona je stvarno stijena na koju mogu računati u svakom trenutku pa tako i u trenutku izdavanja albuma, mog stresiranja oko kritika, koncerata… Svaki moj upjeh je i njen uspjeh, a i obrnuto', rekao je za Večernji list Petar Ćulibrk i potom otkrio da su za medeni mjesec odabrali Zanzibar.

Devet dana proveli su na Unguji, najvećem otoku zanzibarskog arhipelaga i kaže kako je to bio uistinu medeni mjesec za pamćenje.