DJEČJA ZVIJEZDA DEVEDESETIH

Vragolasti Dennis nekad je radio spačke susjedu Willsonu, a pogledajte kako izgleda danas

05.12.2019 u 06:59

Bionic
Reading

Zvijezde filmova koje su žarile i palile devedesetih danas su zaboravljena priča. Rijetki od njih uspjeli su izgraditi karijere nakon velike popularnosti koju su stekli ulogom u dječjoj dobi. Jedan od njih je i Vragolasti Dennis, kojeg je utjelovio Mason Gamble

Vragolasti Dennis jedan je od omiljenih likova iz stripa Hanka Ketchuma, a prije 26 godina likovi iz tog stripa doživjeli su ekranizaciju u istoimenom filmu (Dennis the Menace). Dennis Mitchell bio je dječak koji je konstantno dizao tlak i kidao živce gospodinu Wilsonu, a nas nasmijavao do suza. Njih dvojica nikako nisu 'išla zajedno', iako se dječak samo želio zabaviti dok su njegovi roditelji bili izvan grada na nekoliko dana.

Glavnu ulogu utjelovio je tada 6-godišnji Mason Gamble.

Izvor: Društvene mreže

Upravo ta uloga obilježila je život Masona Gamblea, a za nju je dobio i Youth in Film Award. Prije nje je 1993. godine glumio s Billom Murrayjem u filmu 'Beskrajan dan'. Tri mjeseca nakon tog debija dobio je glavnu ulogu u 'Vragolastom Dennisu', za koju je odabran između dvadeset tisuća kandidata. Nakon toga ostvario je uloge u filmu 'Just in Time', 'Bad Moon' i 'Spy Hard’, parodiji na ‘Sam u kući’. Bio je i u filmu 'Gattaca' (1997.) s Umom Thurman i Ethanom Hawkeom.

Danas Gamble ima 33 godine te i dalje izgleda vrlo mlađahno i nestašno, kao da je spreman na spačku.

Na njegovoj internetskoj stranici piše da je 2006. godine radio na snimanju serije 'CSI: Miami' i na filmskoj adaptaciji romana 'Golf in the Kingdom'.

Izvor: Društvene mreže