u braku su 7 godina

Vojko V pozirao sa suprugom koju inače skriva od javnosti

25.03.2024 u 09:13

Bionic
Reading

Veliki uspjeh na ovogodišnjoj dodjeli glazbenih nagrada Porin postigli su Berislav Šipuš i Vojko V sa suradnicima osvojivši po četiri statue Porina. Premda splitski reper, pravog imena Andrija Vujević nije od ceremonija, na ovaj hepening je stigao i to u pratnji svoje životne družice

Svi znaju njegove pjesme, ali malo tko i kako izgleda Vojkova samozatajna supruga Anđela s kojom ima sina Petra kojeg su dobili u srpnju 2018. godine.

Bivši član grupe Dječaci sa svojom voljenom je u braku sedam godina. Ne voli pričati o njoj jer je, ranije je izjavio 'ona naljuti kad je spominje u medijima'. Poznato je da je Anđela po struci odgojiteljica.

Reper često na Instagramu dijeli fotografije sa sinom, no nikad sa suprugom. Ne voli pričati o njoj jer se, ranije je objasnio, 'ona naljuti kad je spominje u medijima'. O privatnom životu Splićanin inače ne govori puno pa su se mnogi iznenadili kad je prije nekoliko godina objavio fotografiju supruge na društvenim mrežama.

Svojedobno je rekao kako ga je očinstvo promijenilo tako što se navikao živjeti s puno više odgovornosti nego prije. Otkrio je da supruzi pomaže u svemu koliko god je u mogućnosti te da ima puno vrijednosti koje bi htio prenijeti sinu, a kao najbitniju od tih vrijednosti je istaknuo osjećaj za samostalnost jer se 'naježi kad vidi da ima ljudi koji s 30 godina još uvijek žive s roditeljima.

PET GODINA KASNIJE

Vojko V priredio multimedijalni spektakl u Domu sportova

Pogledaj galeriju

Inače, Vojko V je sa svojim suradnicima osvojio Porin u kategoriji Album godine, za album 'Dvojko'. Za album je dobio kipić Porina i u kategoriji Najbolji album hip hop glazbe te u kategoriji Najbolje likovno oblikovanje albuma, autora Vinka Pelicarića. Nagrađen je i u kategoriji Najbolji video broj za skladbu 'Mamacita' kojeg je režirao Rino Barbir.