Čestitke stižu sa svih strana

Voditeljica i urednica otkrila nam je sretnu vijest: Ovog Uskrsa imala je dvostruko slavlje i dobila najljepši poklon

06.04.2021 u 20:00

Bionic
Reading

Urednica i novinarka N1 televizije Nina Kljenak i njezin partner, pravnik Vedran Đulabić ove protekle blagdane zauvijek će pamtiti. Postali su roditelji djevojčice kojoj su dali ime Sofia. Kako provodi prve dane sa svojom bebom, kako se na nju priviknula njezina prva kćerkica Francesca ispričala je za tportal

'Sofia nam je stigla dva dana prije Uskrsa u bolnici Sveti Duh - i ovim putem želim zahvaliti fenomenalnom osoblju te bolnice. Trenutačno se beba i ja upoznavamo, hvatamo ritam, spavanje, hranjenje', ispričala nam je Nina Kljenak.

Djevojčicu je s posebnim nestrpljenjem iščekivala njezina 5-godišnja mezimica koju ima iz braka s američkim piscem Carmenom Gentilom. 'Francesca se jako veseli seki, a imenovala sam je svojom prvom pomagačicom - nosi pelene, kremice, pjeva bebi pjesme. Ova trudnoća je bila zahtjevnija od prve, ipak sam pet godina starija. S Francescom sam radila do zakonskog roka, ovaj put sam ipak otišla par mjeseci ranije', kaže urednica i voditeljica popularnog talk showa na N1 televiziji 'Izvan okvira'.

Na pitanje kad se planira vratiti na posao, kaže da će konačnu odluku ipak donijeti kad vidi kakva je beba i kad se sve malo posloži. 'Veselim se vremenu koje je ispred nas, odnosu koji će stvarati Francesca i Sofia a usput pratim i sjajan posao koji rade kolege na N1 televiziji uz brojne izazove s kojima se suočavaju te se veselim i novim poslovnim uzbuđenjima jednom kad se vratim. Nadam se da će i tada funkcionirati ona - što više obveza bolja organizacija jer dvoje djece i novinarski posao nova je dimenzija - no uz puno ljubavi, volje i partnerske podrške vjerujem da će sve biti dobro', poručila je Nina.

Svog partnera, Vedrana Đulabića, inače profesora Upravne znanosti na Pravnom Fakultetu u Zagrebu, poznavala je površno jer je znao gostovati na N1 televiziji no bolje su se upoznali kad je razmišljala o upisivanju postdiplomskog studija iz njegove domene. Postdiplomski nije upisala, no zato se zaljubila. Njezin dragi osvojio ju je, kako je ranije rekla, 'smislom za humor i činjenicom da gotovo nikad ne gubi tlo pod nogama'.

  • +3
Nina Kljenak Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL