MAJA CIGLENEČKI

Voditeljica 'Dobro jutro, Hrvatska' pokazala vitku liniju osam mjeseci nakon poroda

30.08.2021 u 09:43

Bionic
Reading

Protekli vikend omiljeno lice s malih ekrana provela je radno. U Požegi, zajedno s kolegicom Mirnom Maras Batinić, Maja Ciglenečki vodila je dobro poznati festival 'Aurea Fest Zlatne žice Slavonije 2021.', a ni niske temperature nisu zasmetale plavokosim voditeljicama da istaknu svoje figure u haljinama

Svog drugog sina, malenog Leona, voditeljica HRT-ove emisije 'Dobro jutro, Hrvatska' rodila je nekoliko dana prije Božića, a već krajem srpnja, Maja Ciglenečki vratila se, na radost brojnih gledatelja, na male ekrane. Zahvaljujući suprugu Bojanu, ali i bakama i djedovima, Maja uspijeva savršeno izbalansirati poslovne i privatne obaveze, ali i otići na putovanja kako bi odradila voditeljske obaveze.

Tako je proteklog vikenda sa kolegicom Mirnom Maras Batinić boravila u Požegi gdje su dvije plavokose voditeljice bile angažirane na ovogodišnjem festivalu 'Aurea Fest Zlatne žice Slavonije 2021.'.

Unatoč niskim temperaturama, koje su posljednjih dana zadesile većinu Hrvatske, pa je u Požegi u večernjim satima ista pala na tek 12 stupnjeva, dvije su voditeljice svoj posao odradile profesionalno, ne pokazujući koliko im je hladno u večernjim haljinama bez rukava.

Maja Ciglenečki i Mirna Maras Batinić Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

A ono što su mnogi zamijetili je kako Maja Ciglenečki osam mjeseci nakon poroda izgleda kao da nikada i nije bila trudna, utegnuvši se u atraktivnu kreaciju domaćeg dizajnerskog dvojca Elfs.

Maja Ciglenečki Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX