POZITIVAN NA COVID-19

Voditelj Frano Ridjan zaražen koronavirusom, njegovi kontakti nalaze se u samoizolaciji

01.10.2020 u 11:42

Bionic
Reading

Kako je potvrdila televizijska kuća Nova TV, njihov voditelj Frano Ridjan zaražen je koronavirusom

'Voditelj Nove TV Frano Ridjan nažalost je pozitivan na virus COVID – 19. Ima blaže simptome. Frano je u samoizolaciji kao i svi kolege iz produkcije Nove TV koji su s njim bili u kontaktu, među njima je i voditeljica Mia Kovačić', potvrdili su za tportal.

'Prioritet je kao i uvijek zdravlje zaposlenika te je Nova TV u ovom trenutku primarno koncentrirana na izvršavanje svih uputa epidemiologa. Projekti će nastaviti svojim tijekom, za neke od projekata to znači da će drugi kolege odraditi radne obveze voditelja u samoizolaciji, a na neke projekte poput showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' ova situacija nema utjecaj dodali su s televizije na kojoj radi popularni voditelj.

Ridjan inače vodi ovogodišnju sezonu glazbeno-zabavne emisije ‘Tvoje lice zvuči poznato‘ s pjevačicom Majom Šuput, koja se za tu prigodu okušala u ulozi voditeljice, no te emisije snimljene su unaprijed.

Osim toga, 35-godišnjeg Franu Ridjana, poznatog televizijskog voditelja, trebali smo od ovog ponedjeljka gledati uz Miu Kovačić u ulozi voditelja showa 'Farma, more i maslina'. Frano i Mia trebali su voditi farmere kroz cijeli show, održavati s njima obiteljske sastanke, paziti na red i međusobne odnose te na koncu ispratiti ih s imanja, a sada je sve to pod upitnikom.