nagradnjače

Vodimo vas na koncert Stjepana Hausera 6.10. u Off ciklusu

29.09.2017 u 10:50

Bionic
Reading

Iz Amerike direktno u Off ciklus - Stjepan Hauser 6.10. priprema koncert za pamćenje

'Bit će to koncert najemotivnije i najljepše glazbe ikad napisane', riječi su kojima naš proslavljeni violončelist iz 2Cellos najavljuje svoj skori nastup 6. listopada u dvorani Lisinski kojim će otvoriti Off ciklus Zagrebačke filharmonije.

Popularni glazbenik, koji trenutačno s 2Cellos održava veliku turneju Sjedinjenim Državama, s nestrpljenjem očekuje nastup sa Zagrebačkom filharmonijom te priprema posebno atraktivan program poznatih filmskih tema (Forrest Gump, La La Land), brojnih simfonijskih uspješnica i velikih klasičnih hitova od Bacha i Webbera do Piazzolle i Rodriga.

Bit će to prilika da glazbenika kojeg većina poznaje prvenstveno kroz 2Cellos doživimo u nešto drukčijem, a opet vrlo zanimljivom glazbenom svjetlu.

Nekima fora, drugima neobično, svakako zanimljivo i garantirano drukčije... U svakom slučaju, OFF! I zato isključite probleme, uključite glazbu i jednostavno - uživajte!

Čitateljima tportala darujemo 2x2 ulaznice za koncert Stjepana Hausera 6. listopada u Off ciklusu. Dobitnici su Elvir Šabić i Brigita Prole.