nagradnjače

Vodimo vas na koncert Natali Dizdar u zagrebački klub Boogaloo

28.11.2017 u 13:46

Bionic
Reading

Velika promocija novog singla Natali Dizdar 'Nećeš me, zar ne' i prvo gostovanje u zagrebačkom klubu Boogaloo

Glazbenica Natali Dizdar će 02.12.2017. u 21 h, u pratnji svog benda prvi put održati koncert u zagrebačkom klubu Boogaloo.

Ovaj put osvajamo novu publiku, a ujedno i ekskluzivno promoviramo novi singl 'Nećeš me, zar ne' koji se nalazi na trećem studijskom albumu 'Iluzije'. Novi album je do sad dobio sve najbolje glazbene kritike i proglašen je top albumom u cijeloj regiji.

Uz promociju novog singla, autorskog uratka same pjevačice koji je nastao u suradnji sa Vladimirom Mirčetom i producentskim dvojcem Jurom Ferinom i Pavlem Miholjevićem, publika će imati priliku čuti sve pjesme sa novog studijskog albuma 'Iluzije' objavljenoga u lipnju ove godine u izdanju Agapa Music.

Dugogodišnju karijeru Natali Dizdar obilježile su mnogobrojne glazbene nagrade, značajne suradnje i veliki hitovi poput 'Ne daj', 'Zamijenit ću te gorim', 'Stop', 'Gazio si me', 'Grijeh', 'Stranac', uključujući i posljednja tri sjajna singla s novog albuma 'Iluzionist', 'Ne reci zauvijek' i 'Mjesto za jedno' koji je i dalje na vodećim pozicijama svih radijskih Top ljestvicama.

Pretpordaja: 70kn, 90kn na ulazu.

Pretprodajna mjesta: entrio.hr, eventim.hr, blagajna kluba, rockmark, dirty old shop.

Čitateljima tportala darujemo 2x2 ulaznice za koncert Natali Dizdar u klubu Boogaloo (02.12.2017. u 21 h), a dobitnici su Paula Godinić i Tomislav Horvat.