GDJE SU KRENULI?

Više nema skrivanja: Bradley Cooper i Gigi Hadid zajedno otputovali

25.01.2024 u 12:04

  • +2

Bradley Cooper i Gigi Hadid

Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Bionic
Reading

Čini se kako je veza Bradleyja Coopera i Gigi Hadid postala uistinu ozbiljna, jer se par više ni ne trudi proći nezapaženo. Ovog tjedna snimljeni su na jednom njujorškom aerodromu kako s koferima prolaze osiguranje i odlaze zajedno u nepoznato

Samo tri mjeseca nakon što se počelo šuškati o novoj vezi holivudskog zavodnika Bradleyja Coopera, ista je čini se postala itekako ozbiljna. 49-godišnji Cooper i 28-godišnja manekenka Gigi Hadid snimljeni su dobro raspoloženi na njujorškom aerodromu, prije negoli su otputovali na nepoznatu destinaciju.

Par je hodao jedan iza drugoga, no dovoljno blizu da ih paparazzi mogu zajedno usnimiti, gurajući kofere po terminalu. Uz njih je hodao i Gigin tjelohranitelj, kojeg je angažirala nakon prijetnji dobivenih zbog njezine javne podrške Palestini.

Odjevena u traperice i kožnu jaknu, pokušala se sakriti ispod zelene šilterice i sunčanih naočala, a oči je na isti način sakrio i Cooper, no krinka im nije pomogla. Kada su došli do dijela gdje se pregledava prtljaga i putnici, Gigin tjelohranitelj se izgrlio s glumcem i krenuo svojim putem, očito dovoljno vjerujući Cooperu da može, ako je to potrebno, zaštititi slavnog supermodela.

U LEŽERNOJ ŠETNJI

S kratkom kosom i zamišljen Bradley Cooper nikada nije izgledao bolje

Pogledaj galeriju

Iako su, otkako ih se povezuje, Bradley i Gigi u nekoliko navrata snimljeni zajedno, ovo je prvi puta da nisu pokušali uzmaknuti od paparazza.

Inače, poznato je da su u počecima svoje veze koristili jednu od nekretnina Gigine prijateljice Taylor Swift kako bi se mogli nesmetano viđati. No, onda su poželjeli večerati u popularnim njujorškim restoranima, nakon čega svoju vezu više nisu mogli tajiti.