ODOBRILA MAMA

Ovo je najbolji znak da je veza Bradleyja Coopera i Gigi Hadid itekako ozbiljna

09.01.2024 u 09:06

  • +3

Gigi Hadid i Bradley Cooper

Izvor: Profimedia / Autor: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Nakon završene dodjele Zlatnih globusa, glumac Bradley Cooper otišao je na večeru, a osim majke Glorije Campano, koja mu je bila pratnja na crvenom tepihu, u popularni restoran stigla je njegova djevojka Gigi Hadid

Iako mu je i ovogodišnja dodjela Zlatnih globusa ostavila gorak okus u ustima, jer ni ovoga puta kući nije ponio toliko željeni kipić, Bradley Cooper nije dugo tugovao.

Odmah nakon završene dodjele, još uvijek odjeven u odjeću za crveni tepih, Cooper je s majkom Glorijom Campano stigao pred popularni restoran Giorgio Baldi u Los Angelesu. Dovezli su se zatamnjenim SUV-om, a potom je glumac prvi ušao u restoran, dok je njegova majka imala pomoć nepoznatog muškarca.

No ono što je najzanimljivije je to da je u samo nekoliko minuta razmaka u restoran stigla i Cooperova djevojka, supermodel Gigi Hadid, također odjevena u crno.

  • +2
Bradley Cooper s mamom Izvor: Profimedia / Autor: Gilbert Flores / AFP / Profimedia

Sudeći po tome da su se za stolom našle glumčeva majka i njegova djevojka, dalo bi se zaključiti da je njegova veza s Gigi itekako ozbiljna.

Nije nepoznanica to da je Cooperu majka iznimno važna i da će poslušati sve što kaže, a kako izgleda, dala je sinu blagoslov za vezu s manekenkom jer joj se svidjela.