STIGAO JE POZIV

Bradley Cooper naprasno prekinuo presicu i odjurio po kćer

22.12.2023 u 10:22

Bionic
Reading

Nakon što je primio poziv medicinske službe iz škole njegove kćerkice Lee de Seine, glumac Bradley Cooper bez razmišljanja je prekinuo presicu povodom njegovog najnovijeg filma 'Maestro' kako bi šestogodišnjakinju odveo kući

Bio je to sasvim uobičajeni četvrtak, a na njegovom rasporedu stajalo je - press konferencija u New Yorku povodom najnovijeg filma 'Maestro'. Bradley Cooper 20 je minuta slušao i odgovarao na pitanja novinara, kako bi promovirao Netflixov film u kojem glumi skladatelja i dirigenta Leonarda Bernsteina, a onda je stigao poziv kojem se nije nadao.

Na displayju njegovog mobitela stajalo je da ga zove medicinska sestra iz škole koju pohađa njegova mezimica, šestogodišnja Lea de Seina, zbog čega se Bradley Cooper ustao i rekao:

'Žao mi je. Školska medicinska sestra me upravo nazvala. Mogu li samo na sekundu izaći iz sobe da ih nazovem nazad pa ćemo nastaviti? Može li tako?'.

  • +3
Bradley Cooper i kćer Lea Izvor: Profimedia / Autor: Jeffrey Mayer / Pacific coast news / Profimedia

Nakon nekoliko minuta Cooper se uistinu vratio i okupljenim novinarima rekao: 'Moram brzo otići do škole da s Leom napravim nešto što treba... Moram primijeniti nešto što oni ne dopuštaju.... Moram to učiniti, imam samo 10 minuta hoda do tamo.'

Što se točno dogodilo s malenom Leom i što je bilo tako važno da je Cooper bez razmišljanja prekinuo press konferenciju i požurio u školu, za sada nije poznato.

  • +3
Bradley Cooper Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct i Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Inače, šestogodišnjakinja mu je prije samo nekoliko dana bila pratnja na crvenom tepihu povodom premijere 'Maestra' i poziranje pred okupljenim fotografima odradila je besprijekorno. Za ovaj posebni trenutak i premijerno pojavljivanje na crvenom tepihu, Lea je odabrala haljinicu Dolce & Gabbana u leopard printu te zlatne balerinke, a imala je i posebnu torbicu koju je nosila preko ramena.

Razlog zašto je Cooper popustio i poveo Leu na crveni tepih više je nego jasan, budući da je šestogodišnjakinja u filmu 'Maestro' u nekoliko scena odglumila mlađu verziju Jamie Bernstein, koju u filmu glumi Maya Hawke.