TO MOŽE SAMO ONA

Viktorija Rađa voli šljokice: Ovo je jedno od njezinih 'sjajnijih' izdanja

25.10.2018 u 11:29

Bionic
Reading

Neki su se, čini se, već počeli ufuravati u čitavo ono blješteće, sjajno blagdansko raspoloženje. Jedna od njih je očito i Viktorija Rađa. Supruga bivšeg NBA košarkaša Dine Rađe, nekadašnja misica i pjevačica pokazala je svojim pratiteljima kako joj pristaje i kako je ona iskombinirala svoj odjevni komad sa šljokicama

Na Instagramu je nekadašnja misica objavila izdanje u kojem su glavnu riječ vodile njezine - neobične bermude sa šljokicama. Viktorija Rađa uskladila ih je s bijelom košuljom, crnim sakoom i bezvremenskim Martensicama, a cijeli look je zaokružila Balenciaga torbom. No, neke prijateljice nisu bile baš najsretnije s Viktorijinim odabirom, te joj poručile da su joj 'gaće' - 'malo čudne', 'užas' i da ih ne vole.

'Mislim da je umjetnost odijevanja znati kombinirati trendovsko i ono manje trendovsko, markirano i ono koje to nije. Obujem skupe cipele i odjenem jeftinu bluzu. Volim jednostavnost iako na kraju izgledam atraktivno zbog visine, bujne kose, uspravnog hoda, temperamenta koji je vidljiv iz daleka. Nekako se vodim onom - manje je više', izjavila je Viktorija za tportal.

  • +5
Viktorija Rađa Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anic